Aboneaza-te

Lifting facial cu fire bio-resorbabile

Lifting facial non-chirurgical cu fire bio – resorbabile

Un lifting facial cu fire bio-resorbabile este o procedura inovativă, nechirurgicală ce are efect imediat şi de lungă durată (2 ani). Acesta este insotit de un efect regenerator care permite întinerirea, ridicarea şi netezirea ţesutului atonic. Firele utilizate sunt bioresorbabile, din PDO (Polidioxanona).

Procedura are la bază un mecanism simplu: medicul introduce mai multe fire subţiri care vor crea un efect imediat de lifting şi de susţinere a pielii. În timp firele se vor resorbi şi fibroza va determina un proces natural de regenerare a pielii şi de stimulare a producţiei de colagen.

Firele au un timp scurt de degradare, după doar 7 zile îşi pierd cu 50% rezistenţă mecanică. Intr-un interval de 35-40 de zile are loc o metabolizare completă.

Lifting facial cu fire bio-resorbabile

Firele bio-resorbabile ridică pomeţii, diminuează şanţul nazo-labial, atenuează ridurile, reduce volumul bărbiei, netezeşte / diminuează excesul de piele la nivelul gâtului. Nu există nicio reacţie alergică şi este nedureroasă. Nu implică nicio perioadă de întrerupere a activităţilor sociale. Previne îmbătrânirea prematură.

Procedura nu durează mai mult de 30 minute.

Procedura poate fi completată şi de tratamente cu botox şi acid hyaluronic.

Programeaza-te acum si afla cum te poate ajuta doctorul specialist:

Înscrie-te si te contactam noi sau contacteaza-ne tu: 0754.22.00.50

 

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50