Despre noi

Despre Clinica SlimArt si munca noastra de peste 10 ani

La Clinica SlimArt, frumusetea se imbina armonios cu stiinta, iar tehnologia avansata cu ambientul primitor. Rezultatul?  Cele mai bune tratamente de estetica medicala si dermatologice, concepute astfel incat pacientul sa fie in prim plan.  SlimArt va pune la dispozitie o gama larga de tratamente de infrumusetare faciala si corporala, de la machiaj permanent, la epilare definitiva, masaj, tratarea diverselor afectiuni de piele, reintinerire, slabire si tonificarea corpului. Echipa noastra de specialisti este compusa din medici dermatologi si plasticieni, precum si din specialisti cosmeticieni.

Reusitele noastre se traduc in servicii de calitate oferite clientilor nostri:

Suntem alaturi de pacientii nostri de mai bine de 13 ani

  • Oferim  tratamente de epilare definitiva de inalta calitate cu laser dioda- Magma, una dintre cele mai performante tehnologii  si una dintre piesele de rezistenta ale clinicii Slimart.
  • Suntem printre putinele  clinici din Bucuresti unde gasesti cele mai recente inovatii in medicina estetica poti opta pentru cele mai noi proceduri si tratamente anti aging nonchirurgicale, realizate de medici specialisti  cu experienta ,ce ofera solutii personalizate si rezultate de lunga durata.
  • Tot la SlimArt gasesti si  cele mai moderne metode de remodelare corporala – Bella Contour Maxx si Vella Smooth
  • Departamentul nostru de dermatologie ofera unul dintre putinele tratamente din tara, cu adevarat eficiente in ceea ce priveste tratarea rapida a onicomicozei (ciuperca piciorului).

Ce reprezinta SlimArt?

Profesionalism, cea mai avansata tehnologie, atentie la detaliu si un mediu primitor si calduros. Inca nu te-ai convins? Atunci ce parere ai despre cel mai bun raport calitate-pret din Romania, tratamente personalizate si garantarea rezultatelor promise?

Ne pasa de pacientii nostri si de asigurarea unei stari de bine pe termen lung, motiv pentru care de la noi nu veti auzi ca NU SE POATE. La SlimArt, SE POATE.