Aboneaza-te

Tratament Acnee Dermalosophy

Cele mai eficiente tratamente antiacnee

Unul din cele mai sigure şi eficiente tratamente antiacnee pe care clinica noastră le-a testat şi folosit este Dermalosophy.dermalosophy-tratament-cosuri-acnee.jpg

Numărul pacienţilor vindecaţi este de aproximativ 85% din cei care au avut probleme cu acneea şi au ales să folosească Dermalosophy!

Condiţiile în care efectul tratamentului este garantat:

  • Respectarea riguroasă a regulilor de igienă personală
  • Respectarea instrucţiunilor din prospectul inclus în kit-ul Dermalosophy
  • O alimentaţie sănătoasă, fără alimente procesate chimic
  • O hidratare maximă pentru detoxifierea organismului
  • Diminuarea stresului cotidian

 

În cadrul clinicii beneficiaţi de consultaţie specializată, curăţare, peeling, tratament cu apă micelară, reţetă şi kit Dermalosophy pentru tratarea acneei acasă!

Efectul tratamentului Dermalosophy: îndepărtează celulele moarte şi favorizează regenerarea pielii. Contribuie la reducerea funcţiei glandelor sebacee astfel prevenind obturarea porilor din zona feţei.

Kitul Dermalosophy poate îndepărta definitiv orice tip de acnee inflamatorie şi comedogenică urmând un plan de tratament de aproximativ 60 de zile.

tratamente antiacnee

Programeaza-te acum si afla cum te poate ajuta doctorul specialist sau contacteaza-ne tu: 0754.22.00.50

Tratamente antiacnee cu tehnologia WishPro cu lumină albastră cu lungimea de undă de 420 nm, sunt asociate cu capsula “Lapte calmant”. Aceasta ajuta la maximizarea rezultatelor în tratamentul acneei şi al tenului gras. Tehnologia WishPro cu lumină albastră distruge bacteria Propionibacteriun acnes, ce determină acneea. Totodata, are rolul de a calma pielea, frecvent agresată de tratamentele tradiţionale.

Cum funcţionează tehnologia WishPro cu lumină albastră?

Lumina albastră este absorbită de o moleculă, denumită porfirină, conţinută în cantităţi abundente de bacteria Propionibacterium acnes. Absorbţia luminii albastre de porfirine determină eliberarea de molecule de oxigen reactiv, ce distrug intern bacteria P. acnes (bacteria nu poate supravieţui într-un mediu bogat în oxigen). Tratând cauzele acneei, aspectul tenului se îmbunătăţeşte semnificativ, conducând la dispariţia leziunilor acneice după o serie de tratamente cu tehnologia WishPro cu lumină albastră.

Studii dermatologice despre tratamentul cu lumină albastră

Potrivit unui studiu realizat de Academia Americană de Dermatologie, tratamentul cu lumină albastră (lungimea de unda 405-420 nm) cu durata de 15 minute, efectuat de 2 ori pe săptămână, timp de 4 săptămâni, a determinat reducerea leziunilor acneice cu 60% la 80% din pacienţi.

Un studiu publicat în Jurnalul Britanic de Dermatologie atestă beneficiile luminii albastre în tratamente antiacnee moderate. După 12 săptămâni de tratament, subiecţii au arătat o îmbunătăţire de 76% a leziunilor acneice inflamatorii. Concluzia cercetării a fost că lumina albastră acţionează sinergic în tratamentul acneei, prin combinarea acţiunii antiinflamatorii, fototerapia cu lumină albastră fiind un tratament eficient şi sigur pentru acnee.

Programeaza-te acum si afla cum te poate ajuta doctorul specialist sau contacteaza-ne tu: 0754.22.00.50bacterii-care-ne-apara-de-acnee

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50