Acneea este o afectiune cutanata des intalnita la adolescenti (14-18 ani) dar si la adulti. Ea apare frecvent din cauza dezechilibrului hormonal care exacerbeaza secretia de sebum.

Odata cu hipersecretia de sebum se evidentiaza si reinnoirea celulara accentuata care determina blocarea porilor si intretine astfel procesul inflamator.

Acneea poate fi:
  • juvenila, prezenta la peste 80% dintre adolescenti
  • adulta, intalnita la nivelul barbiei si al liniei mandibulare

Tratamentele noastre au functionat!

Numarul pacientilor vindecati este de aproximativ 85% din cei care au avut probleme cu acneea si au ales sa foloseasca dermalosophy!

Conditiile in care efectul tratamentului este garantat:

  • Respectarea riguroasa a regulilor de igiena personala
  • Respectarea instructiunilor din prospectul inclus in kit-ul Dermalosophy
  • O alimentatie sanatoasa, fara alimente procesate chimic
  • O hidratare maxima pentru detoxifierea organismului
  • Diminuarea stresului cotidian

Ce inseamna SlimArt?

La clinica SlimArt frumusetea se imbina armonios cu stiinta si tehnologia avansata cu ambientul primitor. Oferim cele mai bune tratamente cosmetice si dermatologice concepute astfel incat pacientul sa fie in prim plan. Echipa noastra de specialisti este compusa din medici dermatologi si plasticieni, dar si specialisti cosmeticieni pregatiti sa iti ofere o gama larga de tratamente de infrumusetare faciala si corporala.

Garantam rezultatele promise si oferim tratamente personalizate la cel mai bun raport calitate-pret din Romania.
Piesa de rezistenta a clinicii noastre o reprezinta tehnologia IPL pe care o folosim cu succes de ani de zile pentru indepartarea parului nedorit, a acneei, a leziunilor pigmentare sau vasculare si pentru reintinerirea pielii. Ne pasa de pacientii nostri, motiv pentru care la SlimArt nu vei auzi niciodata cuvinele NU SE POATE. La SlimArt mereu SE POATE.

Vrei sa afli daca tratamentul Dermalosophy e pentru tine?

Specialistii de la SlimArt iti stau la dispozitie! Completeaza formularul si vino la o consultatie care costa doar 70 Lei!

In plus, la 4 sedinte de peeling cumparate iti oferim kit-ul de tratament Dermalosophy gratuit! Fiecare pachet include atat consultatia cat si planul de tratament!

Telefon: 0754.22.00.50 / 0732.99.00.53

Sediu Floreasca: Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)

Pagina creata de SAB Intermedia