Aboneaza-te

Tratament vergeturi

Tratamentul vergeturilor Forma-tk

Ce sunt vergeturile?

tratament vergeturi rosiiPielea este alcatuita din colagen, in proportie de 80%, si dintr-o retea de fibre de elastina, in proportie de 4%. Elastina este o proteina specifica pielii, care ii confera elasticitate si capacitatea de a se intinde. Elastina este dispusa sub forma unei plase de pescuit, iar acest lucru permite pielii sa se intinda, iar apoi sa revina la forma sa initiala. Deteriorarea fibrelor de elastina determina aparitia vergeturilor, regenerarea acestora constituind un proces dificil. Organismul reuseste sa inlocuiasca proteinele de colagen, precum si toate celelalte structuri ale pielii care au avut de suferit, in cazul vindecarii unei rani, insa in mod contrar, fibra elastica este foarte greu de reparat. Daca organismul nostru nu este capabil sa regenereze efectiv aceste fibre, vergeturile nu se pot vindeca complet.

Tratamentul Vergeturilor

La ora actuala, exista nenumarate oferte promitatoare ce pretind eliminarea vergeturilor, insa departe de mirajul reclamelor, majoritatea se dovedesc neintemeiate. Cremele scumpe nu sunt realmente eficiente si nici tratamentele pentru vergeturi din saloanele de infrumusetare nu au rezultate spectaculare. Cercetarile au demonstrat ca vergeturile se pot estompa vizibil prin combinarea a doua tehnologii care sa actioneze asupra elastinei si colagenului: radiofrecventa si microdermoabraziunea!

Forma-tk este singurul sistem medical care combina radiofrecventa si microdermoabraziunea cu diamante! Revolutional aparat Forma-tk se regaseste doar in clinica SlimArt.

Combinarea radiofrecventei cu procesul de microdermoabraziune reprezinta o abordare de inalta tehnologie medicala pentru vindecarea pielii, sustinuta de cercetarea stiintifica, in Israel, dar nu numai. Ambele procese, combinate prin intermediul Forma-tk, ajuta la imbunatatirea aspectului pielii, prin regenerarea fibroplastelor si colagenului.

Specialistii, dar mai ales pacientii care au incercat aceasta tehnologie, spun ca reprezinta solutia cea mai eficienta de pe piata. Forma-tk, prin radiofrecventa si microdermoabraziune, estompeaza vergeturile rosii recent aparute, nu mai vechi de 2 ani. Vergeturile sunt caracterizate de lipsa colagenului in tesutul pielii. Pentru a compensa aceasta lipsa, Forma-tk patrunde profund in derm si determina producerea colagenului necesar netezirii texturii pielii si unei pigmentari sanatoase. Undele radio au rolul de a penetra straturile pielii, avand ca scop final determinarea producerii de colagen. Fibroplastele produc elastina si noi fibre de colagen. Spre deosebire de creme nu pot patrunde dincolo de stratul superficial al pielii, undele radio sunt capabile de aceasta actiune, eficient si sigur.

De cate sedinte cu Forma-tk este nevoie pentru a indeparta vergeturile?

De regula, 10 sedinte cu tehnologia Forma-tk produc rezultate evidente. Forma-tk, prin combinarea radiofrecventei si microdermoabraziunii, atenueaza vergeturile eficient, fara riscuri, durere, perioada de recuperare necesara sau interventie chirurgicala.

Microdermoabraziunea reprezinta o valoare adaugata in tratamentul asupra vergeturilor

De foarte mult timp, microdermoabraziunea este folosita cu scopul de a oferi un look proaspat si odihnit tenului. Recent insa, aria de intrebuintare a acesteia s-a extins, iar astazi este utila in tratarea vergeturilor. Microdermoabraziunea este o metoda non-invaziva si non-chimica de indepartare a stratului exterior de celule moarte ale pielii uscate. Indepartarea acestor celule ultraperiferice incurajeaza regenerarea unui strat nou de piele in zonele tratate. In timpul procedurii, cristale mici, cum ar fi cele de oxid de aluminiu sau diamant, sunt pulverizate pe suprafata pielii pentru a elimina stratul exterior. Concomitent, se foloseste un aspirator pentru curatarea zonei de celule moarte si praful de cristale.

Forma-tk se adreseaza si proaspetelor mamici!

mamica vergeturiEste stiut faptul ca in timpul sarcinii pielea si intreg organismul femeii trec prin numeroase schimbari. Din cauza maririi volumului, pielea se intinde, iar dupa ce revine la forma sa initiala, incep sa se vada vergeturile. La inceput sunt rosii, iar daca nu sunt tratate la timp, aproximativ in urmatorul an sau un an si jumatate, devin albe si mult mai greu de estompat. Chiar si asa, tehnologia Forma-tk reuseste sa atenueze vizibilitatea lor. Radiofrecventa combinata cu microdermoabraziunea au o eficienta de 80-90% asupra vergeturilor, in functie de piele si reactivitatea organismului. La fel, pentru zona sanilor, Fotma-tk are o eficienta de aproximativ 100% in eliminarea acestor vergeturi.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50