Aboneaza-te

Tatuaj sprancene – arta de a crea un chip armonios

Tatuaj sprancene – arta de a crea un chip armonios

Uuuuf! Pensatul! Chinul saptamanal la care eşti supusa pentru a avea sprancene bine conturate.  Iar daca se intampla sa smulgi un fir din greseala, trebuie sa astepti minim doua saptamani ca sa poti reveni la un look normal.  Sau poate, din contra, sprancenele tale abia se vad si zilnic trebuie sa ti le conturezi cu un creion, caci altfel fata ta pare stearsa iar privirea nu este suficient de patrunzatoare.

 

Indiferent daca ai sprancele prea dese sau prea subtiri, specialistii nostri iti stau la dispozitie.

Machiajul permanent vine in intampinarea atat femeilor care fie au sprancenele deschise la culoare sau rare, cat si celor care, odata cu inaintarea in varsta, incep sa aiba sprancene rare sau subtiate.

Procesul de machiaj permanent al sprancenelor consta in:

Modelarea sprancenei cu un creion, astfel incat clienta sa vada care va fi rezultatul pe care il va obtine.
Marcarea sprancenei cu un tus chirurgical.Tusul este o cerneala care nu se sterge usor, iar prin aplicarea lui se asigura egalitatea sprancenelor in lungime si echidistanta acestora
Aplicarea unei substante anestezice. Substanta se aplica prin ungere, se lasa sa actioneze cel putin 20 de minute si se acopera cu un nailon. Anestezia reduce senzatia de usturime din timpul procesului de machiaj permanent.
Efectuarea machiajului permanent al sprancenelor

Timp de zece zile dupa procedura, se va aplica o crema pentru prevenirea inrosirii pielii si tratarea iritatiilor.

Cum pot stii daca tatuajul sprancenelor este solutia ideala pentru mine?

Daca te numeri printre persoanele care isi doresc o astfel de schimbare, insa iti doresti sa afli mai multe chiar de la specialistii, poti cere o consulatie gratuita cu unul dintre make-up artistii SlimArt, profesionisti cu peste 10 ani de experienta. Contacteaza-ne la numarul de telefon 0754.22.00.50.

Consulta pagina de promotii pentru a vedea daca exista oferte speciale pentru acestea procedura, in acest moment sau vezi lista de preturi.

 

 

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50