Sprancene powder – cea mai noua tehnica de machiaj semipermanent

Sprancene powder – tehnica prin care poti obtine sprancene perfecte, cu cel mai natural aspect

Sprancene powder- efectul pudrat cu siguranta poate fi unul dintre atuurile  frumusetii tale atunci cand vine vorba de a avea un look fresh la orice ora din zi sau noapte. Aceasta noua tehnica a machiajului semipermanent te poate ajuta sa ai sprancenele perfecte la care ai visat dintotdeauna, dar cu cel mai natural aspect pe care il poate oferi o tehnica de machiaj semipermanent.


Ce este machiajul semipermanent?

Machiajul semipermanent a devenit aliatul de incredere a numeroase femei din Romania si din lume, a cucerit chiar si cele mai pretentioase dive de la Hollywood si a ajuns usor, usor, sa faca parte din ritualul de infrumusetare al celor mai multe dintre noi. Tehnicile moderne de machiaj semipermanent au ca principal scop acela de a pune in valoare frumusetea trasaturilor naturale, de a crea armonie in arhitectura chipului, de corecta subtil mici imperfectiuni si de a pune in lumina calitatile unice ale fiecarui chip. Pe langa estetica, durata lunga de viata a acestuia este un alt motiv pentru care poti opta pentru aceasta procedura de infrumusetare.

Ce este tehnica powder?

Am mai putea denumi aceasta tehnica si ca joc al culorilor, deoarece este un machiaj cu ajutorul caruia make-up artistul realizeaza micropigmentarea spranceanei in degradeuri subtile al mai multor nuante. Tehnicianul urmareste sa creeze aspectul de spranceana machiata (cel asemanator cu aplicarea fardului de sprancene), creand totodata forma ideala si obtinand in cele din urma, un aspect natural, perfect armonios cu intreg chipul.
Cu ajutorul acestei tehnici se pot crea sprancene cu cel mai natural aspect, reusind sa ofere rezultate aproape insesizabile pentru cei din jur.

Caror persoane li se potriveste tehnica powder?

Oricarei persoane care isi doreste sprancene definitite, mai bogate, dar cu aspect natural. Este ideala pentru persoane care au goluri in sprancene, celor care doresc desime, conturare si redefinire. Este important insa ca spranceana sa prezinte fire de par natural, astfel incat tehnicianul sa poata realiza machiajul pudrat.

Cum alegem make-up tehnicianul potrivit?

Tine cont de profesionalism, experienta si nu in ultimul rand, de comunicarea cu make-up artistul.  Este important ca profesionistul pe care il alegi sa fie rabdator, sa iti raspunda cu calm si rabdare la intrebari – chiar daca acesta face acest lucru in fiecare zi, pentru tine s-ar putea ca tot acest univers al machiajului semipermanent sa fie total necunoscut. Asadar, nu in ultimul rand, mizeaza pe relatia umana pe care o poti crea cu tehnicianul tau.
Cum ne pregatim pentru realizarea sprancenelor pudrate?

1. Machiaj
Utilizati un machiaj cat mai lejer in ziua realizarii procedurii, si evitati cu desavarsire machiajul in zona sprancenelor. Daca totusi aveti machiaj, tehnicianul va pregati zona ce urmeaza sa fie tratata, iar demachierea va fi unul dintre pasii necesari.

2. Medicamente
Evitati anumite medicamente precum aspirina, ibuprofenul si calmante, in general. Se recomanda evitarea acestora cu 48 de ore inainte.

3. Alcool
Evitati consumul de alcool in acelasi interval de 48 de ore inainte de machiaj.

4. Probleme de sanatate/ alergii/ afectiuni
Oferiti tehnicianului detalii despre starea dvs de sanatate si mentionati daca sunt aspecte de care specialistul ar trebui sa tina cont.

5. Evitati pensatul/ vopsitul sprancenelor

Evitati orice forma de cosmetizare a sprancenelor cu doua saptamani inainte, astfel incat make-up artistul sa poata vedea si lucra cu spranceana in forma sa naturala.

6. Evitati produse de ingrijire pe baza de RETIN A si produse “AHA”
In cazul produselor care contin o cantitate semnificativa de RETIN A , specialistii recomanda intreruperea acestora cu aproximativ o luna inainte de aplicarea machiajului semipermanent powder.
Cat despre produsele “AHA”, se recomanda utilizarea acestora cu aproximativ o saptamana inainte.


Exista riscuri in realizarea machiajului powder?

Pentru a evita riscul de a contracta o serie de afectiuni/ boli cu transmitere prin sange, va recomandam SA ALEGETI CLINICI SPECIALIZATE/ TEHNICIENI CARE VA ASIGURA DE RESPECTAREA TUTUROR REGULILOR DE IGIENA NECESARE.

Va puteti astepta la inrosiri/ usoare umflaturi ale pielii in zona in care a fost aplicat machiajul, insa nu etse cazul sa va speriati. Aceasta reactie a pielii este normala si in plus, tehnicianul va va oferi toate sfaturile de ingrijire in zilele  care urmeaza procedurii.

In cat timp voi vedea rezultatul final?

Imediat dupa procedura, tonurile de culoare vor fi cu precadere inchise, mai pronuntate decat cele ale rezultatului final. In urmatoarele zile, pe parcursul a unei saptamani, nuantele vor deveni mai blande, aproximativ 50% din pigment se va sterge odata cu vindecarea pielii. Tonurile vor fi foarte apropiate de cele ale spranceanei naturale, din acest moment fiind foarte dificil de observat ca a fost realizata o tehnica de machiaj semipermanent.

Daca doriti sa optati pentru acest timp de procedura, cereti sprijinul consultantului dvs. in frumusete, in stabilirea unei intalniri cu tehnicienii Slimart, la telefon: 0754.22.00.50.