SlimArt îți prezintă Micropigmentarea

procedura inovatoare care creează aspectul de păr des

Cum funcționează micropigmentarea?

  Micropigmentarea scalpului recreează aspectul de foliculi de păr naturali prin introducerea de pigmenți minerali în piele, combinați pentru a se adapta perfect nuanței naturale a părului.

 • Rezultatul final este complet natural, distincția dintre foliculii de păr reali și cei recreați fiind insesizabilă din exterior. Tratamentul de micropigmentare a scalpului reprezintă o soluție imediată și permanentă pentru persoanele care suferă de calviție, alopecie sau vor să acopere cicatrici și semne din naștere.

 • În cazul femeilor cu părul rar tratamentul estetic de micropigmentare a scalpului acoperă regiunile fără păr și creează aspectul de păr." Nici nu am cuvinte sa ii multumesc dnei. Nimirceag pentru tot ce a facut pentru mine. Nicio femeie nu cred ca vrea sa aiba chelie si dupa ce am incercat o multime de tratamente, sampoane, masti si etc, am zis sa incerc si varianta micropigmentarii scalpului in zona in care parul creste ft ft rar. " Cornelia D.

 • Câte fire de păr este normal să pierzi pe zi?

 • Fiecare individ are aproximativ 100.000 - 150.000 de fire de păr pe scalp și media normală de cădere a părului se situează între 50-100 de fire de păr pe zi.


  În cazul unui scalp sănătos, în orice moment, 85% din totalul firelor de păr se află în stadiul de creștere, în timp ce restul stagnează, urmând să cadă, pentru că apoi ciclul de creștere a părului să înceapă din nou.

  Rezultatele sunt imediate și permanente după o singură ședință de tratament ce durează aproximativ 45 de minute.

  Tratamentul este nonchirurgical, noninvaziv, nu are reacții adverse și nu necesită perioadă de recuperare, reprezentând o alternativă viabilă pentru intervenția de transplant de păr. Rezultatele sunt imediate și permanente, după o singură ședință de tratament ce durează aproximativ 45 de minute. Tratamentul de micropigmentare a scalpului îmbunătățește în mod semnificativ înfățișarea și încrederea persoanelor care se confruntă cu lipsa sau căderea părului.

  Încearcă și tu soluția imediată și permanentă

  care te scapă de grijia aspectului inestetic al lipsei de păr!

  Toate drepturile rezervate © 2015. Ne puteti contacta la 0754220050