Aboneaza-te

VelaSmooth – Consultarea cu privire la tratamentul celulitei

Consultatia este utilizată pentru a explica riscurile şi beneficiile tratamentului cu VelaSmooth, pentru a determina adecvarea pentru tratamentul pacienţilor prin colectarea istoricului medical, să asigure o evaluare şi pregătirea pacientului pentru seria de tratamente.

Tratamentul constă într-o primă serie de 10 sedinte, la o rată de o doua ori pe săptămână timp de cinci săptămâni. Majoritatea pacienţilor vor observa o îmbunătăţire la jumătatea drumului, prin aceasta serie de tratamente, sau după a cincea sedinta de tratament. Fiecare şedinţă durează o oră, de obicei, în total. Zonele tratate pot fi roz sau uşor înroşite şi fierbinti la atingere  câteva ore după tratament.

Dupa zece sedinte, terapia de întreţinere poate începe la o rată de o dată pe lună la trei luni sau şase luni, pentru a mentine  îmbunătăţirile realizate de tratamentul iniţial.

Diverşi factori afectează celulita, inclusiv de grasime, dieta, stilul de viaţă, de retenţie şi distribuţie a fluidelor, hormoni şi genetică. În studiile clinice, tratamentul cu  VelaSmooth  a redus celulita iar clientii si-au schimbat stilul lor de viata (dieta si exercitiile fizice, de exemplu), după cum indică  pierderea în greutate. Deşi se poate deduce că eficacitatea VelaSmooth nu este neapărat bazată pe aderarea la dietă şi exerciţiu fizic, pacientul trebuie să înţeleagă că in reducerea celulitei va fi important şi un program întreţinere care poate sa urmeze tratamentului iniţial.

Reducerea dimensiunilor corpului şi o îmbunătăţire semnificativă în  contur sunt în mod evident strâns legate de pierderea în greutate şi grăsime, ceea ce explică de ce pacienţii care au utilizat VelaSmooth  au obţinut  astfel de rezultate. Noi trebuie sa realizam, prin urmare, o dieta echilibrata, consumul de apă adecvata şi a unui stil de viaţă sănătos.

Un fapt: aproximativ 80% dintre femeile peste 20 de ani au celulita!

Celulita este formata din celule grase care apar în principal pe şolduri, coapse, abdomen, genunchi … Ţesutului conjunctiv al pielii încapsulează aceste celule adipoase care formeaza celulita. În timp, proliferarea şi creşterea dimensiunii celulelor adipoase duce la  formarea unui edem localizat, care se poate vedea daca împingeţi suprafaţa pielii sus. Acest lucru duce la aspectul de coaja de portocala, care este, de obicei asociata cu celulita.

VelaSmooth oferă profesioniştilor in frumusete posibilitatea de a răspunde cu succes la femei  care doresc să lupte împotriva aspectelor inestetice ale corpului acestora.

VelaSmooth şi tehnologia Elos combina puterea energiei optice de infrarosu si de radio frecvenţă bipolară, o mobilizare de tesut dermo-depresie, cuplat cu un masaj blând.

Velasmooth cu TEHNOLOGIA Elos

* Rafinează şi remodeleaza conturul siluetei
* Stimulează circulaţia

Aplicatorul pentru fata ci contur

Mic în dimensiuni, foloseste IR, RF şi dermo-depresie. Este proiectat pentru tratarea zonelor mici ale corpului, precum şi pentru consolidarea rezultatelor obţinute.

Aplicatorul de corp

Aplicatorul de mare dimensiune foloseste IR, RF, dermo-depresie şi role de masaj. Acesta este conceput pentru tratamentul unor suprafeţe mari ale corpului.

Avantajele Velasmooth:
•    Rezultatele excelente observate privind reducerea celulitei si conturul siluetei.
•    îmbunătăţire clară a texturii pielii, elasticitatea pielii şi a ţesutului
•    Dispozitivul are rezultatele certificate şi CE aprobat de FDA pentru reducerea celulitei si conturarea corpului

Testeaza Si tu Tehnologia Pentru Indepartarea Celulitei Cu VelaSmooth

Comentarii

comentarii

2 Comentarii
 1. Buna ziua,
  Am vazut pe site ca VelaSmooth are efect si pentru vergeturi..cel putin din poze..ale mele sunt albe, credeti ca le-as putea trata prin acest tratament?

  Multumesc

 2. Buna ziua,
  Intr-adevar cu ajutorul aparatului Vela Smooth sunt atenuate vergeturile dar efectul optim il puteti obtine combinand aceasta tehnologie cu cremele recomandate de specialistii nostri.

  Cu stima,
  Kinetoterapeut Izabela

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50