Aboneaza-te

Tratare riduri

SlimArt va poate ajunta sa intoarceti timpul inapoi!

Timpul si modul de viata – stres, nopti pierdute, nicotina, consum exagerat de alcool si cafea, folosirea inadecvata a cosmeticelor si mai ales lipsa protectiei solare- isi lasa amprenta asupra fetei noastre. In timp, pielea devine deshidratata, isi pierde elasticitatea, se pateaza de la soare si isi reduce tonusul. In plus, contractia muschilor faciali conduce la formarea ridurilor de expresie.

Va propunem cele mai inovatoare si eficicace metode: fillere temporare si permanente, tratament cu toxina botulinica (Botox, Dysport) si, nou in Romania, peelingul chimic mediu plus in trei etape, pentru a va ajuta sa aratati mai tanara.

Poate va intrebati de ce sa apelati tocmai la SlimArt, avand in vedere numarul clinicilor de infrumusetare din Romania care folosesc aceste proceduri. Foarte simplu. Suntem cei mai profesionisti. Folosim materiale de cea mai inalta calitate, care sunt administrate de personal calificat.  Prost administrate, procedurile antiaging pot da rezultate inestetice si chiar sunt daunatoare. SliamArt nu face compromisuri cand vine vorba de calitatea serviciilor oferite si a produselor folosite.

In functie de zona fetei pe care doriti sa o corectati, la clinica SlimArt veti gasi tratamente sau combinatii de tratamente care vi se adreseaza si care va vor ajuta sa aratati vizibil mai tanar sau tanara.

Cearcanele dispar la SlimArt

Cearcanele sunt rezultatul factorilor genetici si de mediu, insa tehnica moderna ne permite sa corectam aceste cauze. Acidul hialuronic sau transferul autolog de grasime pot fi folosite pentru corectarea depresiunilor suborbitare, adica a cearcanelor, cu o imbunatatire de pana la 70%!

Se zice ca ochii sunt oglinda sufletului. De ce sa fie eclipsati de inesteticele pungi de sub ochi? Da-ti o mana de ajutor mamei Natura si puneti-va in valoare frumusetea naturala a ochilor!
Ridurile sunt de numeroase feluri. Solutia este una singura. SlimArt!

Ridurile de expresie pot fi ameliorate prin injectarea de toxina botulinica, care sunt folosite de peste 15 ani de milioane de persoane care doresc sa scape de riduri.

Pe masura ce va apropiati de 30 de ani, intre nas si buza superioara pot aparea asa numitele pliuri nazolabiale. Zece ani mai tarziu, cand va apropiati de 40 de ani, pot aparea ridurile “marionetei” datorita prolabarii generalizate a tegumentului. Ridurile periorale – in jurul buzelor – se datoreaza factorilor genetici, contractiilor si relaxarilor repetate ale musculaturii, retractiei gingivale, expunerii la soare, pierderii de colagen si elastina si scaderii estrogenemiei. Regiunea adiacenta buzei superioare este cea mai afectata, mai ales la fumatori.  Ridurile de „acordeon” apar la sfarsitul decadei a 5-a de viata.

Botox este produsa de bacteria Clostridium botulinum, care este inofensiva pentru organism la dilutii mari. Ea actioneaza local, prin relaxarea muschilor datorita blocarii transmiterii impulsului nervos catre acestia, realizand intinderea pielii si reducerea ridurilor de expresie de la coada ochilor, dintre sprancene, de pe frunte sau gat. Este singura substanta care poate fi folosita pentru un lifting al etajului superior al fetei si pentru o ascensiune fina a sprancenelor.

Filling-urile cu acid hialuronic, colagen sau grasime umana pot fi si ele folosite pentru umplerea ridurilor adanci, corectarea conturului buzelor, a volumului acestora, refacerea conturului fetei si a volumului pometilor. Umplerea obrajilor infundati si prolabati (lipoatriofie), modificarea volumului si formei fetei pot fi corectate de asemenea cu ajutorul substantelor de umplere.

Renetezirea cicatricilor lasate de acnee. Aparuta in adolescenta dar nu numai, acneea poate lasa urme adanci in tegument. Ameliorarea acestor cicatrici este posibila acum la SlimArt prin peeling sau injectarea de fillere.

Galerie Foto Tratament Cu Botox Pentru Ridurile De Expresie „Laba Gastei”

Galerie Foto Tratament Cu Botox Pentru Ridurile Glabelare (zona interspranceoasa)

Galerie Foto Umplerea Santurilor Nazogeniene Cu Acid Hialuronic

Galerie Foto Eliminarea Cearcanelor Cu Acid Hialuronic

Galerie Foto Redensificarea Tenului Cu Teosyal Redensity

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50