Aboneaza-te

Tratare acnee

Aceeasi veche problema veche: Acneea.

Solutia?

O abordare noua. Tratamentul acneei cu IPL in cinci pasi


O veche zicala spune ca nebunie inseamna a repeta acelasi lucru, asteptandu-te la rezultate diferite. Numeroasele tratamente cu geluri sau creme antiacneice nu functioneaza sau dau rezultate foarte slabe. Daca aveti probleme cu acneea din adolescenta, stiti deja acest lucru. Atunci de ce sa continui cu aceleasi tratamente ineficiente, cand puteti folosi cu succes o metoda noua, care va fi si ultimul tratament pentru acnee la care veti apela?

SlimArt va propune o abordare in cinci pasi, care combina tratamentele dermato-cosmetice cu terapia fotodinamica cu tehnologie avansata IPL (lumina intens pulsata). Etapele fiecarei sedinte sunt urmatoarele:

  • Curatare
  • Peeling cu diversi alfahidroxi acizi (rolul peeling-urilor este acela de a curata foarte bine pielea de impuritati, facilitand astfel accesul luminii intens pulsate catre tintele din tegument)
  • Sedinta cu IPL
  • Masca calmanta
  • Hidratare si fotoprotectie

Pasii 1 si 2 asigura curatarea pielii si pregatirea ei pentru sedinta cu IPL. La pasul 3, lumina intens pulsata actioneaza pe doi din factorii care intervin in aparitia acneei. In timpul eliberarii pulsului luminos se emana lumina galbena, verde si rosie, care au actiuni diferite: cea galbena si cea verde distrug bacteriile, iar cea rosie are ca tina glandele sebacee hiperactive. Se produce astfel o micsorare a acestor glande,cu scaderea consecutiva a secretiei de sebum.

Tehnica este nonablativa (lumina nu produce lezarea epidermului), astfel lipsind riscul de a face rau suplimentar leziunilor deja existente. Pasii 4 si 5 incheie programul, calmand si hidratand foarte bine pielea.

Acest tratament se poate aplica pe toate tipurile de leziuni, indiferent ca este vorba de leziuni inflamatorii (pustule), comedoane sau leziuni reziduale (cicatrice). Sedintele se efectueaza la un interval ce depinde de gravitatea cazului, iar numarul total este in functie de evolutie. De regula, rezultatele nu intarzie sa apara. Astfel, dupa 2-3 sedinte se observa imbunatatirea aspectului pielii.

Pentru rezultate optime, este foarte important ca intre sedinte tenul sa fie ingrijit corespunzator. Acasa pot fi folosite mai multe tipuri de creme si solutii antiacneice cu antibiotice (pentru leziuni pustuloase, inflamate) si protectie solara daca va expuneti la soare.

Abordarea SlimArt este una noua si integrativa, iar ameliorarile pe care le aduce sunt semnificative. Rezultatele sunt excelente tocmai pentru ca, spre deosebire de tratamentele cosmetice clasice, vizeaza mai multi factori care contribuie la aparitia acneei.

Fa si tu o sedinta test pentru a testa tratamentul aceei in 5 pasi cu IPL

Tratamentul cu IPL este lipsit de efectele secundare ale tratamentelor sistemice, care usuca pielea fara a vindeca acneea.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50