Aboneaza-te

Tratamente transpiratie

Transpiri excesiv de mult?

Iti place sa te imbraci elegant, dar camasa ta este tot timpul uda in zona axilei? Simti un nod in gat de fiecare data cand trebuie sa dai mana cu un partener de afaceri, pentru ca mainile tale sunt tot timpul transpirate? Eviti sa iti scoti pantofii atunci cand esti cu cineva, pentru ca ti-e teama ca picioarele tale miros urat din cauza transpiratiei excesive?

Atunci SlimArt are solutia pentru tine

tratamentul transpiratieiTratamentele noastre cu toxina botulinica, Botox, solutioneaza cu succes hiperhidroza sau transpiratia excesiva. Transpiratia este un proces biologic important, deoarece mentine temperatura corpului constanta in conditii de caldura excesiva. Insa tranpiratia abundenta poate fi rezultatul unor dereglari hormonale sau a altor afectiuni si este indezirabila, caci aduce cu sine dificultati de socializare. De aceea, va recomandam injectiile cu Botox administrate de medicii specialisti de la SlimArt, caci acestea blocheaza glandele sudoripare, astfel stopand transpiratia abundenta.

Descoperita de expertii de la Universitatea din California, San Francisco, metoda de tratare a hiperhidrozei cu Botox este rapida si eficienta. Tratamentul axilei, a palmelor sau a talpilor picioarelor se realizeaza intr-o singura sedinta, iar rezultatele sunt de lunga durata (de la 5 la 7 luni). Studiile realizate pana acum nu au dezvaluit nici un efect advers.

Nu este necesara anestezia, deoarece injectiile se fac cu ace foarte subtiri.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50