Remodelare faciala cu acid hyaluronic/botox

Remodelare faciala cu acid hyaluronic/botox

Acidul hialuronic este prezent în majoritatea organismelor umane asigurând volum pielii. Cu timpul acesta dispare de la nivelul pielii datorită unor factori intrinseci (vârstă, sex, statusul extrogenic), dar şi factori extrinseci (variaţii de temperatură, vânt, soare, medicamente) determinând apariţia ridurilor.

Tratamentul cu acid hialuronic este recomandat adulţilor de toate vârstele. Poate fi folosit în cazul ridurilor fine pentru refacerea conturului feţei, dar şi pentru prevenirea apariţiei ridurilor şi îmbunătăţirea conturului buzelor.

Ca şi multe alte umpluturi cosmetice acidul hialuronic nu se obţine din regnul animal, deci nu există pericolul transmiterii unor boli sau reacţii alergice. Acidul hialuronic s-a dovedit a fi foarte durabil în comparaţie cu alte produse cum ar fi colagenul sau grăsimea.

În cazul în care se urmăreşte mărirea buzelor produsul este injectat în interiorul buzei inferioare sau superioare, dar şi de-a lungul liniei buzei. Actualmente acidul hialuronic este folosit şi pentru tratamentrul ridurilor severe sau moderate, cum sunt cele de tip nazolabial.

Efectul: de mărire a volumului buzelor este aproape imediat. Buzele devin mai voluminoase, senzuale, deosebit de naturale şi definite estetic.

Programeaza-te acum si afla cum te poate ajuta doctorul specialist:

Contacteaza-ne: 0754.22.00.50

Sau te poţi înscrie aici şi te contactăm noi.

marire-buze-clinica-slimart

acid hialuronic

Botoxul cosmetic este toxina botulinica tip A si reprezinta o proteina produsa de bacteria Clostridium botulinum. Este purificata si moderata ca sa poata fi folosiat in siguranta in procedurile de reintinerire si infrumusetare.

Toxina Botulinica tip A, este folosita in scopuri terapeutice de peste 30 de ani pentru tratamentul strabismului, torticolisului, spasmului facial si blefarospasmului.Ulterior Toxina Botulinica a fost folosita in tratamentul cosmetic al ridurilor faciale de expresie, sub denumirea de Botox in SUA, iar in Europa sub denumirea de Dysport.

Cand se injecteaza intr-o anumita arie BOTOX-ul blocheaza in mod reversibil transmiterea impulsurilor nervoase de la nervi la musculatura faciala raspunzatoare de ridurile de expresie. Astfel musculatura interesata nu se mai contracta si se relaxeaza determinand intinderea tegumentului supradiacent, ca rezultat pielea ramine intinsa si neridata in timp ce musculatura faciala netratata continua sa se contracte normal, permitind ca persoana sa ramina cu o expresie faciala neafectata. De asemenea  pielea va capata o culoare mai aprinsa si mai luminoasa ca urmare a vasodilatatiei locale cu o oxigenare bogata a tegumentului.

Tratamentul ridurilor de expresie ,in medicina estetica ,se realizeaza prin injectarea cu Botox (toxina botulinica),rezultatele fiind spectaculoase fara a se apela la operatii chirurgicale.

Botox este solutia rapida si sigura pentru indepartarea ridurilor si pentru a arata mai bine, mai tanara si proaspata pentru o perioada lunga de timp. Tratamentul cu Botox este folosit in special pentru a estompa si elimina ridurile de expresie din etajul superior al fetei .

Botox-ul este un tratament cosmetic pentru tratarea ridurilor fine cat si a celor profunde si se foloseste in general la etajul superior al fetei. Zonele ce pot fi tratate sunt:

-ridurile transverse a fruntii (muschiul frontal)

-ridurile de la coltul ochiului care formeaza asa numita” laba gastii”(muschiul orbicular)

-riduri verticale si orizontale dintre sprancene si la radacina nasului(muschiul procerus si muschiul corrugato)

Procedura este simpla si sigura. Botox-ul se va injecta cu un ac fin in zona dorita. In functie de aria tratata sint necesare intre 4-10 injectii. Deoarece acul este fin si se injecteaza cantitate mica de toxina botulinica , durerea este minora. Nu este necesara anestezia locala si nici internare,va puteti relua imediat activitatea.

Tratamentul cosmetic cu Botox este foarte avantajos prin faptul ca nu exista nicio perioada de recuperare a pacientului ce a urmat tratamentul. Toata procedura dureaza 15-20 de minute.

Botox incepe sa-si faca efectul in 24 de ore de la administrare. Rezultatele se pot vedea dupa 7-14 zile pe baza unor poze comparative realizate inainte si dupa tratament. Datorita mecanismului sau de actiune efectul Toxinei Botulinice dureaza intre 3 si 6 luni fiind influentat de dilutie, locul in care se injecteaza, toleranta individuala. Oricum, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de tipurile si marimea ridurilor de sanatatea si fermitatea pielii. Dupa o perioada tratamentul cu botox trebuie reluat, efectul tratamentului dureaza mai mult de fiecare data iar rezultatele sunt tot mai bune. Pentru un efect constant sunt necesare aproximativ 2- 3 injectari intr-un an.

Programeaza-te acum si afla cum te poate ajuta doctorul specialist: 0754.22.00.50