Aboneaza-te

Tratament revolutionar impotriva caderii parului

Clinica SlimArt lansează în premieră în România o nouă procedură medicală împotriva căderii părului

 

tratament-caderea-paruluiClinica SlimArt lansează în premieră, tratamentul de regenerare a scalpului si foliculilor de par, constand in combinarea a doua proceduri : terapia MyCells si tratament cu lumină focalizată, singura terapie fără riscuri, fara efecte secundare, cu rezultate de reusita in procent de minim 80% intr-un termen foarte scurt. SlimArt este recunoscuta ca fiind initiatorul procedurilor de dermatologie si estetica medicala, introducand in urma cu 11 ani epilarea progresiv definitiva IPL in Romania, tratamentul FormaTK al onicomicozei unghiei cu rata de succes de 97% in anul 2009, terapia PRP ( MyCells) utilizata acum si in traumatologie, stomatologie, ortopedie si estetica, in anul 2010, lifting facial si corporal minim invaziv cu fire bioresorbabile PDO in anul 2014, unicul aparat medical de remodelare corporala prin modificarea ratei metabolice in anul 2014, iar in 2015 a introdus aparatul de analiza dermatologica in profunzimea celor 14 straturi epidermice, lanseaza acum principalul competitor al implanturilor de par, procedura cu rata mult mai mare de succes, fara efecte adverse, risc de respingere , termen de recuperare si costuri excesive.

Cele doua tratamente, efectuate separat, au rata individuala de succes de 85%, insa efectuate concomitent, micsoreaza timpul de tratament necesar si sporesc gradul de regenerare a foliculilor de par.

MyCells- tratament cu celulele din propriul sânge

Metoda autologa “MyCells” foloseste propriul sange al pacientului pentru a obtine “Plasma bogata in plachete” (“Platelet Rich Plasma” – PRP), concentrata in plachete si factori de crestere. Prin injectarea plasmei bogate in plachete in corp, este accelerat procesul natural de vindecare a pielii, prin stimularea productiei de colagen nou, revascularizarii si regenerarii celulare. Tratamentul are rezultate durabile si nicio reactie adversa, toate componentele plasmei fiind 100% biocompatibile.chelie-barbati

Cercetarile au demonstrat ca tratamentul cu plasma bogata in plachete stopeaza caderea parului si stimuleaza cresterea parului, prin imbunatatirea vascularizarii foliculilor pilosi, stimularea productiei de celule noi sanatoase, cresterea stadiului anagen (de crestere activa a parului) si incetinirea degradarii celulare.

Stimularea creșterii părului prin fototerapie

Desi razele ultraviolete au fost extrem de blamate, ele pot avea au efect benefic in tratarea unor afectiuni ale pielii, cum ar fi vitiligo, psoriazis, atopie, eczeme sau alopecie areata. Tratamentul cu lumina are o traditie lunga, cel ma cunoscut fiind cel cu radiatia UVA pentru remiterea placilor de psoriasis (tratament UVA).

probleme-caderea-paruluiFototerapia stimulează creșterea părului prin imbunatatirea circulației sangvine ce aduce nutrienți importanți în interiorul foliculului, în timp ce îndepartează substanțe dăunătoare cum ar fi DHT.

Tratamentul se face sub control medical, cu doze calculate in functie de afectiunea fiecarui pacient, dar si dupa tipul de piele (fenotip). Este necesara o suita de sedinte spatiate la 2-3 zile interval, pe o perioada de 3 luni, efectele fiind vizibile pe intreg parcursul tratamentului.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50