Aboneaza-te

Tratament cu ciocolata

Impachetare cu Spuma Efervescenta de Ciocolata Calda sau tratament cu ciocolata este un tratament global, care functioneaza pentru corp si functioneaza, de asemenea, pentru spirit.

Tratamentele cu Chocolat Cosmétique super concentrate în teobromina sunt foarte eficiente pentru drenarea si destocarea grasimilor si a apei acumulate în tesuturi.

O spuma efervescenta voluptoasa, ce se încalzeste usor, pentru un tratament relaxant si drenant.

Tratamentul cu ciocolata contine pudra de cacao- cea mai concentrata sursa de energie de origine vegetala, naturala- bogata în zinc, magneziu, vitaminele A (retinol), B, si E, indispensabile organismului.

In sinergie, algele marine, concentrate în oligo-elemente si saruri minerale pretioase, detoxifica epiderma si declanseaza lipoliza.

Principii activi :

-teobromina, cu actiune usor stimulanta, favorizeaza senzatia de relaxare
-extract din fructul de cacao, cu o mare concentratie în polifenoli -de 80 de ori mai mare decât cafeina- are o actiune anti-âge extrem de eficace.
-magneziul- ideal pentru relaxare si tratamentele anti-stress.
-alga calcaroasa lithothamnium-un coral rosu vegetal de pe coastele Bretaniei- cu proprietati de exfoliere si purificare a pielii

Etape tratament cu ciocolata:

– corpul se pregateste printr-un peeling care ajuta la deschiderea porilor si patrunderea substantelor active in profunzime
– se aplica tratamentul cu ciocolata localizat sau pe tot corpul, printr-un masaj usor
– se impacheteaza cu film osmotic si se introduce la termocuverta
– tratamentul cu ciocolata dureaza 45 de minute

Tags:

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50