Aboneaza-te

Tratament celulita VelaSmooth

Tehnologia de ultima generatie VelaSmooth, pentru combaterea celulitei si remodelare corporala, este preferata de Sharon Stone, Demi Moore si Kim Kardashian!

Verificare celulitaPeste 80% din femeile cu o varsta de peste 20 de ani, indiferent de greutate, sunt afectate de celulita, aceasta aparand atunci cand celulele adipoase, aflate in cel mai profund strat al pielii, cresc in dimensiune din cauza stocarii unei cantitati foarte mari de grasime. In timp, celule supradimensionate imping suprafata pielii in sus, ducand la aparitia aspectului de „coaja de portocala”.
Tratament Celulita Vela Smooth –  o tehnologie folosita de starurile de la Hollywood impotriva celulitei


SlimArt a introdus soluţia de ultimă generaţie VelaSmooth pentru efectuarea simultană a tratamentelor de diminuare a celulitei, reducerea în circumferinţă a zonelor tratate şi îmbunătăţirea tonusului pielii.

Femeie aratandu-si picioarele fara celulitaVelaSmooth utilizează tehnologia elos ce a revoluţionat piaţa estetică, fiind prima şi singura solutie inovatoare ce combină 4 tehnologii: energia optică infraroşie, radiofrecvenţa bipolară, vacuumul pulsat şi mobilizarea mecanică profundă.

Elos, tehnologie unică si brevetată, este o abreviere a sinergiei electro-optice: “electro” reprezintă curentul de radiofrecvenţă (RF) bipolară, iar “optic” reprezintă energia optică infraroşie.

Radiofrecvenţa încălzeşte dermul, provocând o reacţie ce stimulează restructurarea şi remodelarea pielii. Infraroşul stimulează metabolismul, activitatea celulară şi creşterea metabolismului energiei stocate în celulele adipoase. Cele două energii sunt dublate de vacuumul pulsat ce îmbunătăţeşte fluxul sanguin şi limfatic, favorizând eliminarea reziduurilor, iar rolele mecanice spiralate permit realizarea unui tratament blând şi agreabil.

Datorită tehnologiei elos, tratamentul cu VelaSmooth asigură o penetrarea selectivă şi în profunzime a dermului, în maximă siguranţă, iar rezultatele – îmbunătăţirea aspectului pielii şi a conturului corpului – sunt vizibile încă de la primele şedinţe. Totodată tratamentul duce la o îmbunătăţire a circulaţiei sangvine şi o diminuare a eventualelor dureri musculare.

VelaSmooth este soluţia perfectă pentru tratarea celulitei, conturarea şi retonifierea zonelor « cu probleme » precum şoldurile, abdomenul, linia braţelor sau a gâtului, deoarece permite profesionistului estetician să acţioneze precis şi selectiv pe zonele dorite.

Vela Smooth – un tratament fara efecte secundare

Tratamentul este aplicabil indiferent de nuanţa tenului, nu are efecte secundare şi nu implică niciun fel de durere sau doar o durere absolut neglijabilă, atenuată de utilizarea rolelor mecanice, astfel încât clienţii se pot întoarce la activităţile de zi cu zi imediat după terminarea şedinţei de tratament.

Un alt avantaj major este faptul că tratamentul cu VelaSmooth nu necesită urmarea unui tratament medicamentos în paralel. Este însă recomandată consultarea unui nutriţionist, pentru că orice tehnologii am aplica pentru reducerea celulitei şi remodelarea corporală, acestea sunt ineficiente în cazul unei alimentaţii necorespunzătoare sau în exces.

Un program de tratament cu VelaSmooth cuprinde în medie 12 şedinţe, însă numărul acestora variază de la persoana la persoana, în funcţie de caracteristicile fiecărui client şi de rezultatul dorit.

Galerie Foto

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50