Aboneaza-te

Terapia “Vampir” MyCells, vedeta la noua editie Botox party! Obtine cel mai bun pret!

Supranumita “Terapia Vampir/Dracula”, metoda autologa MyCells foloseste propriul sange al pacientului pentru a obtine plasma concentrata in plachete, celule stem si factori de crestere, in scopul rejuvenarii pielii cu efecte uimitoare!

Daca initial, conceptul “tineretea din sangele tau” ti se pare infricosator, trebuie sa stii ca spre deosebire de alte tratamente, nu are absolut nicio reactie adversa, componentele plasmei fiind biocompatibile, si nu exista riscul de a fi respins de organism, fiind obtinut din propriul sange. In plus, pentru eliminarea cearcanelor, constituie cel mai sigur si eficient tratament, tot datorita faptului ca sunt folosite propriile celule!

De ce este tratamentul MyCells miraculos?

Conform cercetarilor realizate de cei mai buni medici din intreaga lume, tratamentul “Vampir” MyCells stimuleaza fibroblastii pentru productia noua de colagen si elastina, accelereaza procesul natural de vindecare a pielii, stimuleaza celulele stem pentru regenerarea pielii, iar rezultatele de reintinerire si revitalizare a pielii sunt mai durabile!

Renumitul tratament “Dracula” stimuleaza reconstructia si regenerarea tesutului cutanat, atenueaza ridurile, estompeaza cicatricile post-acneice si atenueaza cearcanele.  Tratamentul este recomandat atat pentru ten, cat si gat, decolteu, maini sau alte suprafete afectate!

Eveniment SlimArt, deja traditional, „Botox Hyaluronic party” are loc sambata, 1 iunie, de la ora 13:30, la sediul SlimArt Floreasca (str. Dobrota, nr. 15).

De aceasta data, va vom surprinde cu o demonstratie live spectaculoasa a tratamentului MyCells, pentru reintinerirea pielii! Daca aveati multiple semne de intrebare despre cum se desfasoara revolutionarul tratament, acum aveti oportunitatea sa vedeti si sa le adresati medicului estetician, cat si sa intrebati direct persoana injectata!

Mai mult, toti participantii la „Botox Hyaluronic party” vor primi un discount de 40% pentru tratamentul MyCells, adica va fi oferit la pretul de 198 euro, in loc de 330 euro! Este cel mai bun pret de pe piata si in plus, tehnologia folosita este superioara si unica in Romania, plasma obtinuta fiind mult mai concentrata decat in cazul tratamentelor similare, asadar rezultatele sunt mai notabile, durabile, sunt necesare mai putine sedinte si la intervale mai lungi de timp!

Ca de fiecare data, asteptam cu mult interes toate intrebarile dvs. si despre tratamentele cu Botox, acid hialuronic, mezoterapie faciala sau radiofrecventa bipolara! Medicul estetician va oferi consultatii gratuite si va recomanda cele mai potrivite tratamente pentru rezultate optime! Toate tratamentele au preturi speciale, cele mai bune preturi oferite de clinica SlimArt!

Locurile sunt limitate, asadar va rugam sa confirmati prezenta printr-un mesaj fie la numarul de telefon: 0769.604.888, adresa de e-mail: alexandra@slimart.ro sau pe contul nostru de facebook!

Frumusetea este permanent cultivata, pretuita si inovata la clinica SlimArt! Va invitam sa celebram impreuna frumusetea si tineretea, sambata, 1 iunie, de la ora 13:30, la sediul SlimArt Floreasca, in compania tutoror prietenelor clinicii noastre, pentru o experienta realmente inedita!

In epilog, va prezentam cate poze inainte-dupa tratamentul MyCells!

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50