Aboneaza-te

Terapia MyCells si tratament cu lumină focalizată

Tratament impotriva caderii parului cu propriul ADN

 

Tratamentul de regenerare a scalpului şi foliculilor de păr constă în combinarea a două proprobleme-caderea-paruluiceduri: terapia MyCells şi fototerapie, singura terapie fără riscuri, fără efecte secundare şi cu rezultate de reuşită în procent de minim 80%, într-un termen foarte scurt.

Cele două tratamente, efectuate separat, au rată individuală de succes de 85%, însă efectuate concomitent, micşorează timpul de tratament necesar şi sporesc gradul de regenerare a foliculilor de păr.

caderea parului femeiTerapia Mycells, este o procedură ce foloseşte celule proprii din corpul pacientului pentru a obţine plasma bogată în plachete, concentrată în plachete, celule stem şi factori de creştere.

Cercetările au demonstrat că tratamentul cu plasmă bogată în plachete stopează căderea părului şi stimulează creşterea părului, prin îmbunătăţirea vascularizării foliculilor piloşi, stimularea producţiei de celule noi sănătoase, creşterea stadiului anagen (de creştere activă a părului) şi încetinirea degradării celulare.

Stimularea creșterii părului prin fototerapie.Fototerapia stimulează creșterea părului prin îmbunătăţirea circulaţiei sangvine ce aduce nutrienţi importanți în interiorul foliculului, în timp ce îndepartează substanțe dăunătoare cum ar fi DHT.chelie barbati

Tratamentul se face sub control medical, cu doze calculate în funcţie de afecţiunea fiecărui pacient, dar şi după tipul de piele (fenotip). Este necesară o suită de şedinţe spaţiate la 2-3 zile interval, pe o perioadă de 3 luni, efectele fiind vizibile pe întreg parcursul tratamentului.

Programeaza-te acum si afla cum te poate ajuta doctorul specialist:

Înscrie-te si te contactam noi sau contacteaza-ne tu: 0754.22.00.50

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50