Aboneaza-te

Tehnologia WishPro cu microcurenti pentru tratamentul Anti-Aging

Imbatranirea este inevitabila, dar sa iti arati varsta reala devine optional!

Tratamentul anti-aging cu microcurenti reprezinta o metoda noninvaziva, sigura, nedureroasa, cu rezultate rapide, ce determina muschii faciali sa isi recapete tonusul si fermitatea, conducand la atenuarea ridurilor. Spre deosebire de alte tratamente faciale, nu are nicio reactie adversa si nu presupune timp de recuperare, iar rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, de lifting facial noninvaziv si nonchirurgical!

Tehnologia WishPro pentru tratamentul anti-aging, utilizeaza microcurenti cu intensitatea de 500μA, pentru a tonifia pielea, cu rezultate vizibile instant, si poate fi asociata cu capsule cu infuzii de botox, acid hialuronic, colagen sau serumul anti-aging, pentru maximizarea rezultatelor. Descopera cum functioneaza tehnologia pe baza de microcurenti si care sunt principalele beneficii!

synoia-spaMicrocurentii cresc productia de ATP (energie celulara) pana la 500%! Muschii faciali isi redobandesc memoria

Asemenea unei baterii care se descarca treptat, pe masura ce imbatranim, la nivel celular, scade productia de colagen si elastina din piele, deterninand aparitia ridurilor, scaderea volumului facial, textura si tonalitatea neuniforme ale pielii. Muschii faciali devin mai contractati, din cauza anilor integi de expresii faciale si desigur, a gravitatii, ceea ce da impresia generala, in limbaj colocvial, de “chip lasat”.

Microcurentii emit frecvente electrice ce mimeaza semnalele electrice ale propriului corp, prin urmare cresc productia de ATP (adenozin trifosfat, energia celulara) pana la 500%.! Un astfel de nivel crescut de ATP accelereaza metabolismul celular, rezultatele fiind eliminarea toxinelor, imbunatatirea tonalitatii si texturii tenului, atenuarea ridurilor, precum si cresterea fermitatii si elasticitatii pielii. Literal, pielea este reincarcata pentru a redobandi aspectul tanar, la fel cum un acumulator este reincarcat.

Dupa fiecare tratament, nivelurile de ATP sunt inmagazinate, de aceea tratamentele faciale cu microcurenti sunt cumulative, rezultatele excelente fiind evidente dupa o serie de tratamente. Dupa un singur tratament cu microcurenti, rezultatele de lifting sunt notabile aproximativ 72 ore, ulterior 3-4 zile dupa al IV-lea tratament. Dupa aproximativ 5-8 tratamente cu microcurenti, muschii faciali isi redobandesc memoria si progresul este mai rapid si persista un timp mai indelungat, fiind necesar un tratament de intretinere la interval de 4-6 saptamani. Procesul este denumit “reeducarea” muschilor faciali. Extrapoland, este ca si cum te-ai duce la sala de fitness; cu cat te antrenezi mai mult, cu atat vei fi intr-o forma fizica mai buna!

Tratamentul facial cu microcurenti nu este destinat numai pentru tenul matur, ci si in cazul persoanelor care isi doresc sa previna semnele imbatranirii. In plus, tratamentul cu microcurenti actioneaza asupra porilor dilatati, reprezentand un instrument eficient de atac si pentru tenul problematic.

Beneficii ale tratamentului facial WishPro cu microcurenti

   • Atenuarea vizibila imediata a liniilor fine si a ridurilor;
   • Stimuleaza circulatia sangvina, drenajul limfatic si oxigenarea tesuturilor;
   • Creste fermitatea muschilor faciali;
   • Stimuleaza productia de colagen si elastina;
   • Reduce dimensiunea porilor;
   • Restaureaza aspectul tanar, sanatos si stralucitor al pielii (fata, gat si decolteu);
   • Furnizeaza nutrienti si ingrediente active esentiale pielii.

Capatul pentru Anti-Aging utilizeaza, pentru a tonifia si fortifia pielea instant!

Aplicati la nivelul pielii, microcurentii cresc productia de ATP (adenozin trifosfat), ce determina contractia si relaxarea muschilor, astfel muschii faciali isi recapata memoria si devin mai fermi si tonifiati, conducand la atenuarea liniilor fine si a ridurilor.

Afla mai multe despre WishPro

Schema de tratament WishPro pentru rejuvenarea pielii

Capsule cu infuzii de acid hialuronic, botox si colagen: efect instant de reintinerire!

Capsule naturale WishPro cu vitamine si antioxidanti, integrate in tratamente faciale

Tehnologia WishPro cu lumina rosie pentru reintinerirea pielii

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50