Aboneaza-te

Tehnologia WishPro cu lumina rosie pentru reintinerirea pielii

Tehnologia cu lumina rosie a fost cercetata de NASA si ulterior, introdusa pe piata medicala estetica, dupa descoperirea potentialului major in tratamentele estetice.

Studii dermatologice desfasurate in SUA au aratat ca expunerea la tratamentul cu lumina rosie, intr-o perioada de 12 saptamani, a avut efecte de reintinerire a pielii in cazul a 91% dintre subiecti si de atenuare a ridurilor, pentru 81% dintre voluntari.

wishpro fototerapieTehnologia de rejuvenare faciala WishPro utilizeaza lumina rosie, cu lungimea de unda de 660nm, cu scopul de a reintineri pielea actionand pe 3 planuri: activeaza fibroblastii dermici pentru productia noua de colagen si elastina, stimuleaza metabolismul celular si creste imunitatea pielii.

Expunerea la tehnologia de reintinerire a pielii cu lumina rosie determina mitocondria dermica sa converteasca nutrientii in ATP (adenozin trifosfat), adica energie celulara. In urma tratamentului cu lumina rosie, mitocondria dermica poate produce de 10 ori mai mult ATP. Cresterea energiei celulare determina cresterea productiei de colagen si elastina si accelerarea procesului natural de vindecare a pielii. In consecinta, cresterea sintezei de colagen creeaza efectul de umplere a ridurilor, iar elastina amelioreaza fermitatea pielii.

De asemenea, tratamentul cu lumina rosie determina sistemul imunitar sa elibereze citokine, ce au rolul de a creste imunitatea pielii la toxine. Dupa tratamentul cu lumina rosie, tenul dobandeste un aspect mai tanar, sanatos, neted si radiant! Rezultatele sunt imediate si nu exista reactii adverse, spre deosebire de alte tratamente invazive de intinerire a pielii.

Tehnologia WishPro cu lumina rosie poate fi asociata cu mai multe tipuri de capsule de tratament: de rejuvenare faciala, lapte calmant, infuzii de acid hialuronic, botox sau colagen. Cu ajutorul tehnologiei magnetice, sunt introduse in straturile profunde ale pielii reale cocktail-uri de vitamine si antioxidanti, avand rolul de mezoterapie faciala fara ace!

Tratamentul de rejuvenare WishPro poate fi precedat de etapa de peeling (cu tehnologia puls magnetic) sau de microdermoabraziune faciala cu diamante, pentru exfolierea celulelor moarte de la suprafata pielii si intensificarea absorbtiei substantelor nutritive, in profunzime.

Pentru atenuarea si combaterea ridurilor, terapiile WishPro reprezinta cele mai rapide (15-30 minute, ideal pentru persoanele ocupate) sigure si eficiente tratamente cosmetice pentru ten! Tratamentele se efectuaza si la nivelul gatului si a decolteului pentru reintinerirea pielii.

Beneficiile tratamentului WishPro cu lumina rosie (fototerapie)

  • Stimuleaza fibroblastii dermici pentru productia noua de colagen si elastina;
  • Intensifica activitatea celulara;
  • Atenueaza ridurile;
  • Uniformizeaza textura si tonalitatea tenului;
  • Stimuleaza microcirculatia dermica si creste aportul de oxigen;
  • Fortifiaza imunitatea pielii;
  • Stimuleaza drenajul limfatic;
  • Reduce dimensiunea porilor.
Afla mai multe despre WishPro

Schema de tratament WishPro pentru rejuvenarea pielii

Capsule cu infuzii de acid hialuronic, botox si colagen: efect instant de reintinerire!

Capsule naturale WishPro cu vitamine si antioxidanti, integrate in tratamente faciale

Tehnologia WishPro cu microcurenti pentru tratamentul Anti-Aging

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50