Aboneaza-te

Tehnologia WishPro cu lumina albastra pentru tratamentul acneei

Acneea reprezinta o afectiune dermatologica comuna, statisticile aratand ca 8 din 10 persoane se confrunta cu o forma de acnee, moderata sau severa, nu numai in adolescenta, ci si la varsta maturitatii. Tratamentele topice pentru acnee sunt frecvent agresive si iritante, insa in acelasi timp, progresele se manifesta lent. Tratamentele orale pot fi asociate cu rezistenta bacteriana crescuta, in cazul antibioticelor, si reactii adverse severe.

Propionibacterium acnes, bacteria implicata in patogenia acneei vulgare, este tinta principala a tratamentelor medicale aplicate. Conform cercetarilor dermatologice, tratamentul cu lumina albastra cu lungimea de unda intre 405-420 nm, reprezinta o metoda cu rezultate dovedite, rapida, noninvaziva si sigura pentru tratamentul acneei vulgare.

wishpro tratament

Tehnologia WishPro cu lumina albastra, cu lungimea de unda de 420 nm, este asociata cu capsula “Lapte calmant”, pentru maximizarea rezultatelor in tratamentul acneei si al tenului gras. Tehnologia WishPro cu lumina albastra distruge bacteria Propionibacteriun acnes, ce determina acneea, si in acelasi timp, are rolul de a calma pielea, frecvent agresata de tratamentele traditionale.

Cum functioneaza tehnologia WishPro cu lumina albastra?

Lumina albastra este absorbita de o molecula, denumita porfirina, continuta in cantitati abundente de bacteria Propionibacterium acnes. Absorbtia luminii albastre de porfirine determina eliberarea de molecule de oxigen reactiv, ce distrug intern bacteria P. acnes (bacteria nu poate supravietui intr-un mediu bogat in oxigen). Tratand cauzele acneei, aspectul tenului se imbunatateste semnificativ, conducand la disparitia leziunilor acneice dupa o serie de tratamente cu tehnologia WishPro cu lumina albastra.

Studii dermatologice despre tratamentul cu lumina albastra

Potrivit unui studiu realizat de Academia Americana de Dermatologie, tratamentul cu lumina albastra (lungimea de unda 405-420 nm) cu durata de 15 minute, efectuat de 2 ori pe saptamana, timp de 4 saptamani, a determinat reducerea leziunilor acneice cu 60% la 80% din pacienti.

Un studiu publicat in Jurnalul Britanic de Dermatologie atesta beneficiile tratamentului cu lumina albastra in tratamentul acneei moderate. Dupa 12 saptamani de tratament, subiectii au aratat o imbunatatire de 76% a leziunilor acneice inflamatorii. Concluzia cercetarii a fost ca lumina albastra actioneaza sinergic in tratamentul acneei, prin combinarea actiunii antiinflamatorii, fototerapia cu lumina albastra fiind un tratament eficient si sigur pentru acnee.

Tratamentul WishPro cu lumina albastra este ideal si dupa sedintele de peeling chimic, IPL (lumina intens pulsata) sau laser, intrucat are efecte excelente pentru calmarea pielii iritate!

Consulta acum un specialist SlimArt pentru o schema personalizata pentru tratamentul acneei cu tehnologia WishPro cu lumina albastra!

Afla mai multe despre WishPro

Schema de tratament WishPro pentru rejuvenarea pielii

Capsule cu infuzii de acid hialuronic, botox si colagen: efect instant de reintinerire!

Capsule naturale WishPro cu vitamine si antioxidanti, integrate in tratamente faciale

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50