Aboneaza-te

Tatuaje cosmetice si medicale

Tatuaje cosmetice si medicale

 

Tatuajele cosmetice reprezintă o alternativă la machiajul normal şi costisitor. Machiajul semipermanent este perfect pentru femeile care au o viaţă activă, îngrijite, care îşi doresc să arate bine chiar şi când oboseala şi stresul devin greu de suportat. Siguranţa propriilor forţe este cheia succesului, iar atenuarea micilor defecte şi accentuarea atuurilor este primul pas către un boost de încredere în sine. Există cazuri în care machiajul semipermanent este o soluţie salvatoare.

machiaj-permanent-ochi

Cât durează machiajul semipermanent?

Tatuajul cosmetic durează aproximativ 3-5 ani, dar depinde şi de alţi factori precum gradul de expunere la soare, stilul de viaţă, îngrijirea pielii, tipul de piele, pigmentul folosit.

Ştiind că sprâncenele sunt considerate ”rama feţei”, putem caracteriza o sprânceană ca fiind frumoasă dacă are următoarele caracteristici:

  • Arcuire potrivită formei feţei; forma bine definită
  • Simetrie si egalitate între sprâncene
  • Culoare în armonie cu tenul şi părul

Ochii sunt “oglinda sufletului”; deci cu cât aceştia vor fi:

Mai bine conturaţi, cu o linie superioară accentuată
– Gene mai negre
– Ochi egali şi mari
– Mai migdalaţi

Cu atât vei avea “privirea mai pătrunzătoare şi senzuală”; aceasta se poate obţine pentru o perioadă mai lungă de timp, folosind tatuajul cosmetic.

machiaj-semipermanent-buzeNu în ultimul rând, Buzele, cel de al treilea element de bază al feţei, constituie acea parte care trebuie să fie cât mai senzuală, atractivă, irezistibilă la o femeie. Prin micropigmentarea totală cu o culoare naturală sau prin pigmentarea conturului, buzele pot deveni atuul unei femei îndrăzneţe şi de success.

Programeaza-te acum si afla cum te poate ajuta make-up artistul specialist.

Înscrie-te si te contactam noi sau contacteaza-ne tu: 0754.22.00.50

Repigmentarea

În timp, daca se reduce intensitatea tatuajului, poţi apela la procedeul estetic de repigmentare, cu rolul de reîmprospătare a nuanţei tatuajului.

Tatuajul medical se referă la tehnica de reconstrucţie a areolei şi la tehnica de micropigmentare a scalpului.

Reconstrucţia areolei

reconstructie-areolaAceastă procedură vine în ajutorul tuturor doamnelor care au suferit operaţii de mastectomie, realizate în cazurile avansate de cancer de sân. Acest tip de tatuaj reuşeşte să restaureze în mod natural culoarea şi forma areolei în urma reconstrucţiei sânului.

Programeaza-te acum si afla cum te poate ajuta doctorul specialist:

Înscrie-te şi te contactam noi sau contacteaza-ne tu: 0754.22.00.50

Micropigmentarea scalpului

Recreeaza aspectul de foliculi de par naturali, prin introducerea de pigmenti minerali in piele, combinati pentru a se adapta perfect nuantei naturale a parului.

micropigmetare-scalp-femei-slimartRezultatul final este complet natural, distinctia dintre foliculii de par reali si cei recreati fiind imperceptibila din exterior.

Tratamentul de micropigmentare a scalpului reprezinta o solutie imediata si permanenta pentru persoanele care sufera de calvitie, alopecie sau vor sa acopere cicatrici si semne din nastere, barbati sau femei, indiferent de varsta.

Barbatii care au chelie pot corecta acest defect, in sfarsit, iar in cazul femeilor cu parul rar, tratamentul estetic de micropigmentare a scalpului acopera regiunile fara par si creeaza aspectul de par des.

Tratamentul este nonchirurgical, noninvaziv, nu are reactii adverse si nu necesita perioada de recuperare, reprezentand o alternativa viabila pentru interventia de transplant de par. Rezultatele sunt imediate si permanente, dupa o singura sedinta de tratament ce dureaza aproximativ 45 de minute.

Programeaza-te acum si afla cum te poate ajuta doctorul specialist.

Înscrie-te si te contactăm noi.

Micropigmentare scalp bărbăţi

micropigmentare-scalp-barbati

Micropigmentare scalp femei

micropigmetare-scalp-femei

Sau contacteaza-ne tu: 0754.22.00.50

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50