Aboneaza-te
Programari: 031.430.10.71

Tatuaj sprancene

Uuuuf! Pensatul! Chinul saptamanal la care eşti supusa pentru a avea sprancene bine conturate.  Iar daca se intampla sa smulgi un fir din greseala, trebuie sa astepti minim doua saptamani ca sa poti reveni la un look normal.  Sau poate, din contra, sprancenele tale abia se vad si zilnic trebuie sa ti le conturezi cu un creion, caci altfel fata ta pare stearsa iar privirea nu este suficient de patrunzatoare.

tatuarea sprancenelorIndiferent daca ai sprancele prea dese sau prea subtiri, specialistii nostri iti stau la dispozitie.
Machiajul permanent vine in intampinarea atat femeilor care fie au sprancenele deschise la culoare sau rare, cat si celor care, odata cu inaintarea in varsta, incep sa aiba sprancene rare sau subtiate. La SlimArt, fata ta va fi transformata in doar 60 de minute iar rezultatele dureaza peste 5 ani!

Procesul de machiaj permanent al sprancenelor consta in:

•  Modelarea sprancenei cu un creion, astfel incat clienta sa vada care va fi rezultatul pe care il va obtine.
•  Marcarea sprancenei cu un tus chirurgical.Tusul este o cerneala care nu se sterge usor, iar prin aplicarea lui se asigura egalitatea sprancenelor in lungime si echidistanta acestora
•  Aplicarea unei substante anestezice. Substanta se aplica prin ungere, se lasa sa actioneze cel putin 20 de minute si se acopera cu un nailon. Anestezia reduce senzatia de usturime din timpul procesului de machiaj permanent.
•  Efectuarea machiajului permanent al sprancenelor

Timp de zece zile dupa procedura, se va aplica o crema pentru prevenirea inrosirii pielii si tratarea iritatiilor.

Exprima-ti opinia despre acest serviciu


Submit your review
* Required Field

permanent sau semipermanent?

Nov 15, 2014 by Madalina

Pana la urma tatuajul este permanent sau semipermanent? In unele locuri am vazut permanent in altele semipermanent...


5

Jun 05, 2014 by Barbu Muraru Raluca

As fi interesata de o astfel de procedura. Care sunt costurile si cum ma pot programa?
Multumesc


Slimart 021-311-8734 Strada Piata Lahovari Nr 5a Bucuresti , Romania 4.0 5.0 2 2 Pana la urma tatuajul este permanent sau semipermanent? In unele locuri am vazut permanent in altele semipermanent...

Ultimele Articole

SlimArt LAHOVARI
Strada Piata Lahovari, Nr. 5A
Telefon: 031.430.10.71
Mobil: 0732.99.00.50
Mobil: 0732.99.00.51