Aboneaza-te

Tatuaj ochi

Vara, cald… Te-ai machiat acasa inainte sa iesi, dar pana cand ai ajuns la locul de intalnire cu prietenii machiajul tau s-a sters din cauza transpiratiei. Fondul de ten nu mai este, rimelul si eyelinerul au curs. Cunosti povestea? Si noi. De aceea, SlimArt iti vine in ajutor cu o solutie: machiajul permanent.

machiaj permanent ochiChiar si rimelul cel mai rezistent fuge de pe pleoape la 80 % umiditate in aer, cum este aerul de pe malul marii. Uita de vreme, de caldura care-ti distruge machiajul, de umiditatea care te lasa fara eyeliner. Machiajul permanent, realizat cu substante care nu vor dauna pielii, face ca tu sa te bucuri de frumusete in orice moment al zilei. Genele tale vor fi negre si intoarse in permanenta, iar ochii pusi in valoare de eyeliner si machiaj.

La fel ca machiajul permanent al sprancenelor, cel al ochilor se realizeaza in mai multi pasi:

•  In primul pas, machiajul este realizat cu un material care se sterge usor, astfel incat clienta sa vada care va fi rezultatul pe care il va obtine si sa poata sugera schimbari.
•  Aplicarea unei substante anestezice. Substanta se aplica prin ungere, se lasa sa actioneze cel putin 20 de minute si se acopera cu un nailon. Anestezia reduce senzatia de usturime din timpul procesului de machiaj permanent.
•  Efectuarea machiajului permanent al ochilor.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50