Aboneaza-te

Tatuaj buze

Inca din cele mai vechi timpuri, buzele au fost considerate un simbol al senzualitatii. Curtezanele franceze foloseau tot felul de vopsele pentru ca buzele lor sa aiba culoarea rosu aprins. Multumita rujului, in zilele noastre gama de culori pe care o putem aplica pe buze este mult mai mare. Insa rujul, din pacate, necesita intretinere, caci chiar si cel mai rezistent se sterge, mai ales daca mancam sau bem la o petrecere. Si-atunci ce e de facut?

Vino la SlimArt, caci noi avem solutia pentru ca buzele tale sa arate exact cum iti doresti. Bine conturate si naturale. Permanent.

tatuajul buzelorDaca nu eşti multumita de culoarea buzelor tale, machiajul permanent ti le poate transforma in acele buze trandafirii si romantice despre care ai citit in romanele de dragoste. Iar culoarea va ramane pe buze, indiferent daca iti saruti iubitul sau ciocnesti un pahar de sampanie la un eveniment. Gata cu petele de ruj de pe haine sau cu rujul aplicat in graba! Machiajul permanent va deveni o a doua natura pentru buzele tale si va ramane doar acolo: pe buzele tale.  Poti fi convinsa ca rezultatele sunt cu adevarat long lasting şi waterproof.

Galerie Foto – Machiajul Semi Permanent Al Buzelor

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50