Aboneaza-te

Stii ce miscari face atunci cand te doreste?

Miscarile corpului tradeaza starea de spirit, intentiile si dorinta. Miscarile involuntare, expresia corpului si a fetei exprima mai mult decat cuvintele. Tu stii cum iti va transmite el, prin miscarile trupului, ca te place? Majoritatea dintre noi folosim anumite trucuri, studiate sau care s-au dovedit in timp a fi utile, menite sa spuna persoanei de langa noi ca vrem sa fim mai mult decat prieteni.

Ei bine, la fel ca si noi, barbatii isi tradeaza intentiile prin miscarile corpului, iar noi ar trebui sa stim sa le interpretam, sa descoperin ceea ce ele transmit pentru a putea raspunde in consecinta, valorificand oportunitatea unei relatii minunate.

Iata ce ar trebui sa stii despre miscarile corpului lui, acele miscari care fac diferenta intre intentiile sale de prietenie si dorinta sexuala. O parte importanta a seductiei este atingerea. Daca aceasta vine din partea unei persoanei recent cunoscuta, atingerea este una discreta ce dureaza foarte putin, in jur de cateva secunde. De obicei, femeile trec cu vederea o astfel de atingere, nefiind perceptibila la nivel tactil, insa creierul o va inregistra ca atare. Este, deci, important sa fii atenta la aceste subtilitati, pentru ca trebuie sa reactionezi atunci cand ele se intampla, nu peste cateva zile, cand creierul trimite in constient informatia procesata. Atunci s-ar putea sa fie tarziu.

De foarte multe ori, cand un barbat este interest de o femeie si doreste sa o cucereasca, exista cateva semne prin care el isi va exprima dorinta. Il vei vedea aranjandu-si cravata, postura fi una ferma, laba piciorului drept se va indrepta spre tine, iar pupilele i se vor dilata. Aceste gesturi scapa ochiului, pentru ca sunt foarte rapide si pot fi confundate cu nevoia intrinseca a fiecaruia dintre noi de a fi prezentabil. Insa, daca ele exista, psihologii au aratat ca este mult mai probabil ca ele sa fie gesturi de atractie, decat gesturi ale orgoliului personal si a nevoii de a proiecta o imagine impecabila.

Asadar, fii cu ochii-n patru, iar cand intalnesti aceste gesturi, daca esti interesata, raspunde in consecinta. Nu le lasa sa treaca pe langa tine neobservate si tu sa constati abia tarziu ca “oferta” a fost retrasa de pe piata. Umerii trasi in sus, capul dat putin pe spate, o pozitie dreapta, miscari expansive, dinamice, aprobari continue, iata alti factori din categoria nonverbalului care va trada entuziasmul lui fata de tine. Toate acestea le face ca tu sa il observi, iar ziua sa se incheie cu o intalnire. Daca te intereseaza, receptioneaza aceste mesaje si raspunde-le in asa fel incat lucrurile sa ia calea pe care tu o doresti.

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50