Aboneaza-te

Declaratie de confidentialitate

Acest site este deţinut şi operat de GUMKEN INVESTMENTS SRL. Slimart respectă intimitatea fiecărui individ care ne vizitează site-ul. Prezenta declaraţie descrie informaţiile pe care vi le putem solicita şi modalităţile în care putem folosi aceste informaţii. De asemenea, vă prezintă modul în care puteţi verifica dacă informaţiile despre dumneavoastră pe care le deţinem sunt corecte şi despre modul în care ne puteţi comunica dorinţa dumneavoastră de a şterge aceste informaţii din fişierele noastre.

1 -Informaţii despre dumneavoastră
Când vizitaţi anumite zone ale site-ului nostru, vă vom solicita să ne furnizaţi informaţii despre dumneavoastră. Dorim să vă cunoaştem numele, numărul de telefon şi adresa de e-mail. Nu vom colecta nici o informaţie despre dumneavoastră fără acordul dumneavoastră. În cazurile în care vă solicităm informaţii despre dumneavoastră în legătură cu anumite promoţii (de exemplu, în cazul în care vă oferim şansa de a beneficia de reduceri sau tratamente gratuite), nefurnizarea acestor informaţii ar putea face imposibilă participarea dumneavoastră la aceste promoţii.

2 – Cum folosim noi aceste informaţii
Este posibil ca, din când în când, să folosim informaţiile pe care ni le furnizaţi în scop de marketing (de exemplu, pentru a dezvolta sau promova produse şi servicii complementare) fara să comunicăm informaţiile pe care ni le-aţi furnizat altor companii. Informaţiile şi reacţiile pe care le primim de la vizitatorii site-ului nostru şi de la utilizatorii serviciilor noastre ne permit dezvoltarea continuă a produselor şi serviciilor noastre, la care vă putem face astfel părtaşi. Nu vom dezvălui informaţii despre dumneavoastră catre orice terţă parte niciodata, doar în cazurile prevazute si stabilite prin lege sau menţionate în prezenta declaraţie de confidenţialitate.

3 – Securitate
Slimart va lua toate măsurile de precauţie rezonabile pentru a împiedica pierderea, folosirea incorectă sau modificarea informaţiilor pe care ni le furnizaţi. Persoanele împuternicite care au acces la informaţiile pe care ni le-aţi furnizat în cursul prestării serviciilor către Slimart sunt obligaţi să păstreze confidenţialitatea respectivelor informaţii şi nu li se permite folosirea acestora în alt scop decât pentru îndeplinirea serviciilor prestate pentru Slimart. În cazul în care ne-aţi oferit informaţii despre dumneavoastră şi doriţi copii ale respectivelor informaţii, sau în cazul în care doriţi să corectăm orice inexactitate în respectivele informaţii, sau în cazul în care doriţi ca informaţiile să fie şterse din înregistrările noastre, vă rugăm să ne trimiteţi o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa SC GUMKEN INVESTMENTS SRL, Piata Lahovari, nr. 5a, Bucuresti, Romania, in atentia departamentului de relatii cu clientii. Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a furniza, corecta sau şterge informaţiile despre dumneavoastră din fişierele noastre.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50