Aboneaza-te

SPA

spaNotiunea de SPA, intalnita cu multi ani in urma, este prescurtarea de la expresia latineasca “sanitas par aquam”, insemnand “sanatate prin apa”.

In timpurile noastre, SPA-urile imbina perfect relaxarea cu terapia si infrumusetarea corporala si faciala, avand atat un efect reconfortant, cat si beneficii asupra sanatatii fiecarei persoane care foloseste aceasta procedura. Evident, de o maxima importanta sunt produsele folosite la SPA, iar cele de la Blue&Marine Bretania SPA se numara printre cele mai bune si mai profesionale din lume.

Laboratoarele Blue&Marine Bretania SPA se afla pe coastele Bretaniei unde exista cel mai mare camp de alge din Europa. Produsele naturale utilizate de catre acestea ajuta specialistii in domeniu in diversele metode si proceduri dedicate ingrijirii pielii.

Produsele Blue&Marine Bretania SPA sunt utilizate cu mare succes in centrele de infrumusetare intrucat tonifica si vitaminizeaza organismul, detoxifiaza si relaxeaza tesuturile, combat celulita si vergeturile si impiedica imbatranirea prematura.

Terapia cu cafea

impachetari cu cafeaCafeaua este benefica sanatatii organismului si are o importanta deosebita in diverse tratamente datorita substantei pe care o contine – cafeina. Aceasta substanta este intrebuintata in mod obisnuit in tratamentul de slabit deoarece indeparteaza cu usurinta toxinele din corp sistimuleaza arderea grasimilor acumulate.
Proprietatile terapeutice si curative ale cafelei provin din partea oxidantilor pe care ii contine, acestia stimuland revigorarea organismul si conducand la o stare de bine, de relaxare si de destindere.

Terapia cu vitamine – Protocale si Kiwi

Terapia cu vitamine – portocale si kiwi – este un tratament antiage perfect, datorita calitatilor si substantelor extraordinare pe care le detine fiecare dintre aceste fructe.

Portocalele sunt fructe exotice cu un continut bogat in vitaminele A, B, C si calciu, fiind foarte sanatoase si contribuind semnificativ la cresterea duratei de viata.

Kiwi este fructul care contine extrem de multe substante nutritive – proteine si minerale, iar in ceea ce priveste vitaminele, in kiwi regasim mai multa vitamina C decat intr-o portocala.

Aceste terapii sunt benefice in tratamentele pentru pierderea in greutate, dar si pentru fermitatea si elasticitatea pielii.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50