Aboneaza-te

Solutia permanenta pentru chelie: tratamentul de micropigmentare a scalpului, inovatie la SlimArt

Din data de 24 ianuarie, clinica de estetica medicala SlimArt a introdus un nou tratament revolutionar: micropigmentarea scalpului, in premiera in Romania!

Mai mult decat un tratament, reprezinta o solutie reala si permanenta pentru toti barbatii care au chelie, cat si pentru femeile care sufera de lipsa sau caderea parului.

Printre cele mai frecvente afectiuni, calvitia si alopecia pot determina complexe puternice, marcand in acelasi timp si instalarea procesului de imbatranire prematura. Podoaba capilara este esentiala pentru definirea imaginii de sine, pentru ambele sexe. Exista o multitudine de tratamente la care poti apela, de la substante medicamentoase, la creme si solutii cosmetice, mezoterapie sau interventia chirurgicala de transplant de par. Nici unul dintre aceste tratamente nu iti poate oferi insa o garantie certa a eficientei. Cu atat mai dificil de tratat sunt calvitia accentuata sau zonele de scalp lipsite de par dintotdeauna. De aceea, spunem ca procedura de micropigmentare a scalpului reprezinta in primul rand o solutie, fara a se erija ca stimuleaza cresterea parului acolo unde nu mai este posibil, este o procedura estetica ce acopera permanent chelia si zonele de scalp cu par rar.

micropigmentare scalpMicropigmentarea scalpului recreeaza aspectul de foliculi de par reali, prin introducerea de pigmenti minerali in piele, combinati pentru a se potrivi perfect nuantei naturale a parului. Asadar, rezultatul final este complet natural, distinctia dintre tatuaj si parul natural fiind imperceptibila din exterior. Tratamentul dureaza aproximativ 45 de minute, iar rezultatele sunt imediate si permanente, dupa o singura sedinta. Alte atuuri: tratamentul este sigur, nonchirurgical, noninvaziv, nu are reactii adverse si nu necesita perioada de recuperare. Durerea este minimizata datorita aplicarii, in prima etapa, a unei creme anestezice, ce amorteste scalpul, si datorita tehnologiei unice patentate, ce presupune simpla manevrare a rollerului pe scalp, in locul tatuajului laborios cu un singur ac.

Clinica SlimArt a celebrat introducerea tratamentului de micropigmentare a scalpului printr-un eveniment special, la care a participat insusi inventatorul acestei tehnologii, cel mai renumit tattoo artist din Israel, Moshe Alul. Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, s-a lasat pe mainile maestrului Moshe Alul, fiind al doilea roman care s-a supus tratamentului de micropigmentare a scalpului, in direct in cadrul emisiunii „Un show pacatos” si partea a doua, la clinica SlimArt!

Alaturi de acesta, la evenimentul de lansare au participat Oana Lis, Mara Banica, Mihai Mitoseru, Denisa Nechifor, Roxana Marinescu, Geta Voinea si multi alti invitati speciali.

Vezi mai multe poze de la evenimentul de lansare si urmareste materialul video cu procedura lui Viorel Lis!

Daca suferi de calvitie, alopecie, vrei sa acoperi semne din nastere sau cicatrici de la interventia de transplant de par, sau vrei sa creezi aparenta de par mai des, tratamentul de micropigmentare a scalpului ti se adreseaza! Contacteaza-ne la numerele de mai jos pentru mai multe informatii despre procedura, consiliere din partea specialistului si o sedinta demonstrativa gratuita, si pentru a te programa in clinica!

Clinica SlimArt Floreasca: 021.230.01.34/ 0732.99.00.52/ 0732.99.00.53

Clinica SlimArt Lahovari: 031.430.10.71/ 0732.99.00.50/ 0732.99.00.51

Te asteptam cu drag la SlimArt!

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50