Aboneaza-te

SlimArt introduce tratamente VelaSmooth

Sursa: onemagazine.ro
Data: 16-12-2009

SlimArt introduce tratamente cu o tehnologie ce a revolutionat piata estetica: VelaSmooth – solutie non-chirurgicala pentru tratarea eficienta a celulitei. SlimArt, una dintre cele mai moderne clinici de infrumusetare corporala si faciala, a introdus solutia de ultima generatie VelaSmooth pentru efectuarea simultana a tratamentelor de diminuare a celulitei, reducerea in circumferinta a zonelor tratate si imbunatatirea tonusului pielii.

VelaSmooth utilizeaza tehnologia elos ce a revolutionat piata estetica, fiind prima si singura tehnologie inovatoare ce combina 4 tehnici: energia optica infrarosie, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si mobilizarea mecanica profunda. Elos, tehnologie unica si brevetata, este o abreviere a sinergiei electro-optice: „electro” reprezinta curentul de radiofrecventa (RF) bipolara, iar „optic” reprezinta energia optica infrarosie.

Radiofrecventa incalzeste dermul, provocand o reactie ce stimuleaza restructurarea si remodelarea pielii. Infrarosul stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si cresterea metabolismului energiei stocate in celulele adipoase. Cele doua energii sunt dublate de vacuumul pulsat ce imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizand eliminarea reziduurilor, iar rolele mecanice spiralate permit realizarea unui tratament bland si agreabil.

Peste 80% din femeile cu o varsta de peste 20 de ani, indiferent de greutate, sunt afectate de celulita. Aceasta apare atunci cand celulele adipoase, aflate in cel mai profund strat al pielii, cresc in dimensiune din cauza stocarii unei cantitati foarte mari de grasime. in timp, celule supradimensionate imping suprafata pielii in sus, ducand la aparitia aspectului de « coaja de portocala, a aratat Andreea Braileanu, medic dermato- veneralog in cadrul clinicii SlimArt.

Datorita tehnologiei elos, tratamentul cu VelaSmooth asigura o penetrarea selectiva si in profunzime a dermului, in maxima siguranta, iar rezultatele – imbunatatirea aspectului pielii si a conturului corpului – sunt vizibile inca de la primele sedinte. Totodata tratamentul duce la o imbunatatire a circulatiei sangvine si o diminuare a eventualelor dureri musculare”, spune Andreea Braileanu.

VelaSmooth este solutia perfecta pentru tratarea celulitei, conturarea si retonifierea zonelor « cu probleme » precum soldurile, abdomenul, linia bratelor sau a gatului, deoarece permite profesionistului estetician sa actioneze precis si selectiv pe zonele dorite.

Acest articol poate fi gasit:

http://www.mayra.ro/frumusete-si-sanatate/estetica/velasmooth-tratarea-eficienta-a-celulitei

http://www.parinti.com/VelaSmooth__soluie_nonchirurgical_pentru_tratarea_eficient_a_celulitei-stiri-1456.html

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50