Aboneaza-te

Slimart a desemnat castigatorul marelui premiu

Iata ca ziua mult asteptata a sosit! Concursul Slimart a luat sfarsit, iar castigatorii se vor putea bucura de premiile obtinute, din plin!

Rodica BAISAN este castigatoarea marelui premiu constand in servicii complete de infrumusetare, la clinica Slimart, in valoare de 2500 euro. Ce cadou putea fi mai frumos acum, la inceput de vara, decat o pregatire temeinica a corpului si pielii pentru zilele de plaja si tinutele vaporoase din zilele toride ce vor urma?! Castigatoarea va putea intra in posesia premiului sau imediat, valorificand beneficiile remodelarii corporale cu aparatul VelaSmooth, epilarii progresiv definitive si a desfatarii cu Diamond Peeling, oricand in decursul urmatoarelor 6 luni.

Fericitii castigatori ai celorlalte 10 premii vor fi contactati telefonic. Aceste premii constau in reducerea cu 50% a serviciilor de remodelare corporala cu VelaSmooth si a celor de epilare progresiv definitiva, in cadrul clinicii Slimart.

Va multumim pentru participare, apreciem ca sunteti alaturi de noi si va invitam sa ne urmariti si in continuare. Surprizele nu se vor opri aici!

Multumim partenerului nostru  www.groupon.ro pentru sustinere

Comentarii

comentarii

Un Comentariu
  1. buna,eu sunt din iasi,cum pot beneficia de premiu?

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50