Aboneaza-te

Senzualitatea, o chestiune care te priveste

Dorinta de a avea buze mai senzuale nu este neapart un moft sau visul de a fi Angelina Jolie. Buzele sunt semnul senzualitatii. A avea aceasta calitate nu te “amprenteaza” ca si metrosexuala, ci ca o tipa care stie ca frumusetea este o chestiune ce tine de tine insati.

Daca consideri ca buzele tale trebuie corectate, marite sau remodelate, atunci este cazul sa apelezi la specialistii unei clinici de estetica. La SlimArt, medicii esteticieni iti ofera consiliera de care ai nevoie. Orice decizie trebuie sa fie bazata pe sfatul unui specialist. Poate ca tu consideri ca volumul extra al buzelor tale este implinirea unui vis. Gandeste-te de doua ori, caci poate fi o impresie falsa. Trebuie sa iei in calcul ca remodelarea aspectului buzelor trebuie sa fie facuta in concordanta cu aspectul fetei tale. Deci, consulta medicii nostri, asculta-le sfatul si vei fi incantata de rezultate!

Ce inseamna designul buzelor prin redimensionarea volumului?

Este un procedeu nechirurgical prin care poti obtine o noua forma a gurii tale. In functie de perioada de timp pentru care doresti sa ai “buze noi”, se pot folosi substante cu caracter temporar (acid hyaluronic) – efect pana la 2 ani sau cu caracter permanent (silicon) – toata viata.

Ce trebuie sa stii despre aceasta tehnica daca vii la clinia SlimArt:
– Marirea buzelor se face cu anestezie locala si intreaga procedura dureaza aproximativ 10 de minute
–  Substantele care se injecteaza sunt foarte bine acceptate de organism, nu au reactii adverse si nu provoaca alergii
– La Slimart se folosesc numai produse de cea mai inalta calitate si de generatie noua, aprobate de FDA (SUA) si Comunitatea Europeana
– Buzele işi pastreaza sensibilitatea, iar aspectul ramane natural

Tags: , , ,

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50