Aboneaza-te

Rejuvenare faciala

FormaRejuve – Rejuvenare faciala revolutionara

Imbatranirea este un proces natural, dar pe care ne dorim sa il tinem cat mai mult timp sub control. Inainte de a interveni in orice mod, putem sa ne pastram tineretea respectand un mod de viata sanatos si o serie de reguli usor de urmat.

In primul rand, asa cum auzim din ce in ce mai des in ultimii ani, trebuie sa ne hidratam. Cu cat bem mai multa apa, cu atat mai bine se realizeaza schimburile de substante la nivel celular. Omul este alcatuit din 70% apa. Este un procent mare si trebuie sa il intelegem in totala sa semnificatie.

Stilul de viata inseamna modul in care ne alimentam, ne odihnim, muncim si desigur, masura in care ne lasam afectati de stres. O alimentatie variata, sanatoasa, bogata in legume, fructe, fibre si proteine ne va ajuta sa pastram sanatatea organismului nostru. Implicit si sanatatea pielii. Pielea este cel mai mare organ al corpului uman si este cel care are primul si cel mai extensiv contact cu mediul inconjurator. Avand aceasta realitate in minte, este usor de inteles ca trebuie sa acordam o mare atentie aspectului si protectiei adecvate a pielii.


Bineinteles, fumatul este un mare dusman al aspectului tenului. Este recomandata cel putin reducerea numarului de tigari consummate atunci cand pacientii intentioneaza sa urmeze un tratament de rejuvenare. Este de asemenea recomandata reducerea consumului de cofeina. Bem mai putina cafea, iar la produsele carbogazoase care contin cofeina este indicat sa renuntam. Totoata, recomandam reducerea consumului de zahar.

Tenul este o componenta agresata a pielii, atat de factorii de mediu, cat si de cei cosmetici sau de ce nu, de lipsa acestora. Aspectul imbatranit al pielii poate fi determinat de factori genetici, de un stil de viata deficitar, de lipsa de hidratare sau de supra-agresarea fetei. Din fericire, progresele cercetarilor in domeniul esteticii medicale si in cel al dermatologiei ne permite sa dispunem de solutii care pot da timpul inapoi si ne pot ajuta sa redobandim un aspect mai tanar, mai proaspat al fetei.

La SlimArt am creat un program de rejuvenare complet non-invaziv care promite ca reduce 5 ani din varsta pacientului. Programul se numeste FormaRejuve. Are la baza principiul formarii de colagen nou la nivelul intregei fete si cuprinde o serie de pasi pe care ii recomandam in urma studierii rezultatelor tratamentelor aplicate clientilor de-a lungul anilor. Programul este non-invaziv, adica nu vom folosi injectari si nu este vorba despre chirurgie estetica. Este un program de tratament care foloseste resursele naturale ale organismului uman pentru a regenera tenul.

Procesul de imbatranire intervine incepand cu varsta de 25 de ani, cand corpul uman incepe sa produca mai putin colagen si elastina, iar cantitatea de acid hyaluronic din organism scade. Toate aceste rpocese de reduceri de substante care ne mentin aspectul tanar sunt accentuate la persoanele care fumeaza. In functie de factorii discutati anterior, efectele acestui proces sunt mai mult sau mai putin vizibile: sunt persoane care la 35 de ani arata excelent, ca la 27, sau persoane de 27 de ani care au deja un ten obosit si ridat.

Cele mai bune rezultate anti-aging sunt date de tratamente care combina mai multe tehnologii. Fiecare tehnologie de regula se adreseaza anumitor functii ale pielii. Astfel, este recomandat un pachet de tratamente pentru rezultate optime.

Programul pe care il propunem – FormaRejuve – poate da rezultatele promise de la varsta de 30 de ani. Vorbim despre reducerea a 5 ani din varsta pacientului – adica de obtinerea unui aspect cu 5 ani mai tanar al fetei. Desigur, daca avem 25 de ani si vom face tratamentul, rezultatele nu vor fi la fel de vizibilie ca in cazul unui pacient de 35 de ani. Insa cu siguranta rezultatele se vor vedea, atat la femei cat si la barbati.

Programul FormaRejuve se intinde pe o durata de 4 luni si jumatate. Trebuie sa intelegem ca nu exista efecte miraculoase cand vine vorba despre rejuvenare. Imbatranirea este un proces. Asa cum nu imbatranim intr-o zi, nu putem nici sa refacem aspectul pielii intr-o zi. este vorba despre un proces si este foarte important ca pacientii sa inteleaga acest lucru. Suntem deja obisnuiti cu promisiuni de intinerire miraculoasa folosind creme. Desigur, efectele injectarilor cu acid hialuronic sau botox au efecte rapide, insa de o durata limitata. Cu programul FormaRejuve vorbim despre un tratament complet non-invaziv, fara ace sau interventii chirurgicale si va voi explica etapele prin care trebuie sa trecem pentru rezultatele optime.

In prima faza se realizeaza un Peeling Medical – care actioneaza la nivelul epidermului. Acest procedeu realizeaza exfolierea pielii, se indeparteaza celulele moarte. Peelingul medical ajunge si la nivelul dermului superior, deci mai in profunzime. Astfel stimuleaza productia de noi fibre de collagen si elastina.

A doua etapa se realizeaza la o distanta de 3 saptamani si presupune utilizarea tehnologiei radiofrecventei bipolare si a ultrasunetelor. La inceput realizam o microdermoabraziune, ca sa obtinem un ten curat.

RF bipolara creste temperature la nivelul dermului, care determina organismul sa produca noi fibre de collagen si elastina. La finalul procedurii, aplicam o crema puternic hidratanta, bogata in substante nutritive. Cu ajutorul US, crema patrunde mai rapid si mai profund in piele, pentru un rezultat cat mai eficient. Este procedura pe care o denumim Skin Tightening – care s-ar traduce ca „intarirea pielii”, care are ca rezultat reducerea si chiar eliminarea ridurilor.

Aceasta etapa se repeat la un interval de doua saptamani. In acest timp, este recomandat ca pacientul sa isi ingrijeasca tenul cu crème profesionale, pe care le recomanda medical.

Se repeta si etapa Peelingului Medical si astfel ajungem la jumatatea tratamentului. Deja vom observa diferente vizibile fata de momentul in care am inceput tratamentul. La fiecare doua saptamani dupa aceea, repetam procedura de Skin Tightening, inca de trei ori. Fiecare dintre aceste proceduri vor intari efectele de reintinerire si intindere ale pielii, continuand procesul de productie a noilor fibre de collagen si elastina. Obtinem astfel un process natural al organismului nostru, pe care prin toate aceste etape il ajutam sa creeze aceste noi fire, care restructureaza practice baza pielii.

La finalul sedintelor de Skin Tightening, realizam la o distanta de o saptamana fiecare, doua sedinte de ingrijire a tenului cu tehnologia WishPro (un aparat cosmetic complex care foloseste mai multe tipuri de energie combinate). Acestea au rolul de a ajuta patrunderea in profunzime a substantelor nutritive de care acum pielea are nevoie pentru mentinerea unui aspect cat mai proaspat.

Avantajele acestor tratamente merg dincolo de rezultatul anti-aging urmarit. Exista beneficii colaterale, cum ar fi depigmentarea pielii si reducerea cicatricilor post-acneice, care pot sa si dispara la un tratament sustinut.

Iata ca putem reducere semnele imbatranirii prin metode complet non-invazive, fara a apela la injectari sau la chirurgie estetica. Este un proces mai lung, insa folosim resursele naturale ale organismului nostru si astfel, obtinem rezultate care se mentin in timp, fara a fi necesara injectarea unor substante de umplere pentru diminuarea ridurilor. Cu intretinerea de rigoare si cu adoptarea unui stil de viata sanatos, acest tratament are o eficienta deosebita.


Concluzii

  • Imbatranirea este un proces. Rejuvenarea este, astfel, tot un proces
  • Exista tratamente de rejuvenare non-invazive, fara injectari sau interventii chirurgicale
  • FormaRejuve este o solutie care foloseste resursele naturale ale organismului pentru intinerirea pielii
  • Exista beneficii colaterale ale programului: depigmentarea pielii si reducerea cicatricilor post-acneice

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50