Aboneaza-te

Reintinereste-ti expresia fetei cu gimnastica faciala

Reintinereste-ti tenul cu exercitii pentru fata

 

 

Gimnastica faciala reprezinta o alternativa naturala si la indemana oricui pentru reintinerirea fetei. Odata cu trecerea anilor, muschii fetei se lasa. Fiecare emotie isi lasa si ea amprenta pe chipurile nostre, iar imaginea pe care o reflectam in oglinda nu ne mai incanta asa tare. Vestea buna este ca ne putem remodela aspectul fetei fara a apela la interventii chirurgicale. Cu perseverenta in repetarea catorva miscari ale muschilor fetei si lucrand corect fiecare zona, putem avea rezultate vizibile imediat.

Totodata, gimnastica faciala reprezinta o buna si recomandata solutie anti-rid, constituind secretul multor femei din intreaga lume care reusesc sa-si pastreze expresia fetei mereu tanara, obrajii ridicati, ochii curiosi si zambetul deschis. Preintampinati si tratati zonele lasate ale fetei, lucrandu-va obrajii, pleoapele, buzele si barbia.

Exercitii pentru obraji

Exercitiul 1
Unul dintre cele mai simple exercitii pentru fata, este cel pentru obrajii. Il facem deseori involuntar si este acela de a ne suge in interior obrajii tinand buzele stranse. Alternati obrajii, apoi exersati cu ambii, simultan. Dupa fiecare exercitiu relaxati-va si faceti cat mai multe repetari. Exercitiul de la polul opus acestuia este cel in care umflam cu aer cate un obraz, relaxam, apoi ii umflam pe amandoi si mentinem pozitia cat mai mult posibil.

 

 

 

 

 

 

Exercitiul 2
Dupa baie sau dimineata, inainte sa va machiati, masati-va obrajii. Dintr-o pozitie relaxata, tinand capul drept, revigorati-va obrajii cu miscari circulare, folosind, pe rand fiecare dintre degetele maini.

Exercitiul 3
Tineti capul drept, relaxat, privirea inainte si buzele lipite. Din aceasta pozitie, incercati sa zambiti cat mai tare, pana simtiti ca ajungeti cu zambetul la urechi. Intindeti cat puteti, apoi relaxati. Alternati cu exercitiul in care, din aceeasi pozitie, zambiti larg, de data aceasta cu gura deschisa. Dupa repetarea acestor exercitii de mai multe ori, o sa va simtiti muschii fetei mai elastici si mai pregatiti sa zambeasca.

Exercitii pentru fata – buze reintinerite

Exercitiul 1
Sezand pe un scaun, cu capul relaxat, deschideti gura, scoateti limba si incercati sa va atingeti barbia. Mentineti cel putin 10 secunde. Acest exercitiu lucreaza buzele, dar si muschii obrajilor. Repetati-l de cat mai multe ori.

 

 

 

 

Exercitiul 2
Din pozitia sezut, cu capul pe spate, impreunati-va buzele ca pentru un sarut. Incordati buzele si intindeti-le ca si cum ati vrea sa atingeti tavanul. Mentineti pozitia pentru 10 secunde, apoi relaxati. Repetati de 10 ori.

 

 

 

Exercitiul 3
Dintr-o pozitie relaxata, stand cu capul drept, deschideti gura cat de mult puteti. Incercati sa atingeti varful nasului cu buza de sus si barbia cu buza de jos. Mentineti 10 secunde, apoi relaxati. Repetati de 5 ori.

Exercitiul 4
Stati relaxate si priviti inainte. Strangeti buzele si incearcati sa duceti maxilarul cat mai in fata, fara a deschide gura. Cand ajungeti in pozitia maxima, mentineti pentru 10 secunde, apoi relaxati. Repetati de 10 ori.

Exercitiul 5
Dintr-o pozitie relaxata, eventual in fata oglinzii, pronuntati, pe rand, vocalele A, E, I, O, U. Nu va grabiti, acordati fiecarei vocale timp, arcuindu-va buzele perfect, dupa forma fiecareia. Repetati de 10 ori.

 

 

Exercitii pentru pleoape

Exercitiul 1
Trageti cu grija colturile ochilor, spre lateral, folosind degetele aratatoare, pana ce ochii ajung sa fie aproape inchisi. Intindeti pleoapa inferioara cu ajutorul degetelor, ridicandu-le spre tample. Relaxati si repetati exercitiul de 5 ori.

 

 

Exercitiul 2
Un exercitiu asemanator, pentru pleoapa inferioara, ar fi cel in care intindeti cat puteti de tare pleoapa inferioara, cu ajutorul a doua degete plasate in colturile ochilor. Dupa intindere, relaxati si repetati ciclul de 5 ori.

 

 

 

Exercitiul 3
Intindeti pleoapa inferioara, spre obraz, cu ajutorul degetelor mari. In acelasi timp, incercati sa inchideti ochii cat puteti de mult. Mentineti pozitia pentru cateva secunde, apoi relaxati. Repetati de 5 ori.

 

 

Exercitiul 4
Fixati-va degetul aratator pe mijlocul pleoapei superioare, aproape de arcada. Din aceasta pozitie, incercati sa inchideti ochiul, dar opuneti rezistenta, in acelasi timp, ridicand pleaoapa cu degetul aratator. Acest exercitiu intinde pleoapa superioara. Numarati pana la 10, apoi relaxati. Repetati de 5 ori.

 

 

 

Exercitii pentru barbie

Exercitiul 1
Maseaza-ti barbia in fiecare seara, cu miscari blande, de la varful ei pana spre obraji. Dimineata, dupa ce te-ai dat cu crema de fata, loveste-ti barbia si maxilarul usor, cu dosul palmei, cam de 20-30 de ori. Efectele vor fi uimitoare, dupa numai cateva zile de astfel de exercitii.

Exercitiul 2
Din pozitia sezut, spatele drept, capul dat un pic pe spate si ochii inchisi, incepeti sa va miscati maxilarul ca si cum ati mesteca. Exercitiul va va antrena barbia, muchii obrajilor, dar si pe cei ai gatului. Repetati de 10 ori cele 30 de secunde ale fiecarui exercitiu.

Exercitiul 3
Din aceeasi pozitie ca si cea din exercitiul anterior, incordati-va maxilarul si inclestati-va dintii pana simtiti muchsii gatului si cei de sub barbie ca se intind. Relaxati, apoi reluati de 2-3 ori.

Exercitiul 4
Stati in fata oglinzii cu capul relaxat si privirea inainte. Puneti-va o mana sub barbie si incercati sa o impingeti in jos cu maxilarul, fara a deschide gura, insa. Veti simti cum lucreaza muschii barbiei.

Nu lasati ca varsta sa va reaminteasca ca trebuie sa faceti ceva pentru voi. Preintampinati pierderea tonusului muscular prin gimnastica faciala. Fiti loiale imaginii voastre si intineriti-va expresia fetei in fiecare zi.

 

 

Daca te confrunti cu probleme ale tenului, consulta lista de proceduri estetice si descopera care sunt solutiile moderne, perfecte pentru tine. Contacteaza-ne la numarul de telefon 0754.22.00.50 si cere o consultatie la cei mai buni medici dermatologi din tara.

Comentarii

comentarii

3 Comentarii
  1. Este extraordinar este ceva ce imi doream va multumim..

  2. INFORMATII PRACTICE INSOTITE DE IMAGINI.
    FELICITARI PENTRU ARTICOL!!!

  3. Va multumesc pt publicarea acestui articol.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50