Aboneaza-te

Recomandari pentru tratamentul de reintinerire MyCells, in functie de varsta

Procesul de imbatranire naturala se manifesta inca de la varsta de 25 de ani, cand corpul nostru incepe sa produca mai putin colagen si elastina, dar este complicat si de factorii de mediu (expunerea la radiatiile UV), stilul de viata (dieta, consumul de alcool si fumatul), medicamente si predispozitia genetica.

Ridurile nedorite, aspectul tern al tenului din cauza circulatiei sangvine deficitare, textura pielii mai putin neteda si conturul fetei “cazut” din cauza scaderii productiei de colagen si a fermitatii muschilor, sunt cateva dintre semnele imbatranirii, ce pot fi corectate cu terapia “Dracula”, ce promite rezultate spectaculoase de reintinerire a pielii!

Ce contine plasma? Rolul plachetelor si al factorilor de crestere

Plasma contine plachete, celule stem, enzime, nutrienti, anticorpi, hormoni, glucoza, proteine, lipide si albumina (antioxidant puternic). PRP – plasma bogata in plachete concentreaza 7 proteine fundamentale, factori de crestere, secretati activ de plachete pentru a initia procesul de vindecare a ranilor. De asemenea, PRP contine 3 proteine: fibrina, fibronectina si victronectina, ce au un rol important in procesul de regenerare a tesuturilor deteriorate.

Prezenta factorilor de crestere concentrati determina stimularea matricei extracelulare, neocolageneza (productia noua de colagen), neovascularizarea (dezvoltarea de noi vase de sange) si epitalizarea (repararea si regenerarea pielii pentru vindecarea ranilor). Pe scurt, terapia “Vampir” sau „Dracula” reintinereste, revitalizeaza si regenereaza pielea, hidrateaza in profunzime, atenueaza ridurile, cearcanele si cicatricile post-acneice, si ofera acea stralucire sanatoasa, naturala a tenului!

Indicatii inainte si dupa tratamentul MyCells

Se recomanda administrarea unei doze mari de vitamina C (1000 mg+) si vitamina A, in fiecare zi, timp de 7 zile, inainte si dupa tratament.

Procedura de radiofrecventa, timp de 15 minute, este recomandata imediat dupa tratamentul MyCells, pentru activarea plachetelor, contractia fibrelor de colagen si inducerea neocolagenezei, productiei noi de colagen.

Recomandari pentru tratamentul MyCells, in functie de varsta

Intre 30-40 de ani, scopul principal este rejuvenarea pielii, prevenirea degradarii colagenului si stimularea noii productii de colagen si elastina, pentru incetinirea procesului de imbatranire. Un tratament MyCells, efectuat la 2 ani, este suficient, daca nu exista alte probleme majore ale pielii.

Intre 40-50 de ani, obiectivul este rejuvenarea pielii si inversarea procesului de imbatranire. Restimularea colagenului si elastinei este necesara, in mai multe sedinte de tratament. A doua sedinta de tratament trebuie efectuata dupa 3-6 luni, iar a treia sedinta la interval de 9 luni de la cea de-a doua. Tratamentele de intretinere sunt recomandate la fiecare 12-18 luni, pentru rezultate optime.

Dupa 50 de ani, durata dintre tratamentele necesare este mai redusa. Al doilea tratament se recomanda a fi efectuat dupa aproximativ 3-6 luni, in timp ce al treilea tratament dupa 6 luni de la cea de-a doua sedinta. Tratamentele de intretinere sunt recomandate la fiecare 12 luni, pentru mentinerea rezultatelor extraordinare.

Afla raspunsurile la cele mai frecvente intrebari despre Terapia “Vampir” MyCells

Pentru informatii suplimentare, programeaza-te acum la o consultatie gratuita cu un medic estetician!

 

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50