La SlimArt, tenul dumneavoastra va fi intinerit cu terapia MyCells de catre medici bine instruiti, capabili sa stabileasca exact de cate sedinte aveti nevoie pentru a capata rezultatele dorite.

Pentru ca fiecare organism are propriul sau ritm de regenerare si propria sa structura, veti beneficia de un plan de tratament personalizat.

Inscrieti-va cat mai repede in program, pentru a beneficia de oferta speciala SlimArt

Profitati cat mai repede de oferta SlimArt pentru un ten mereu tanar: atunci cand frumusetea se intalneste cu stiinta rezultatele nu pot fi decat SPECTACULOASE!

Ce înseamnă terapia Mycells?

Supranumită şi terapia Vampir, Mycells este o metodă ce foloseşte propriul sânge al pacientului pentru a obţine „plasmă bogată în plachete” (PRP). Această plasmă este injectată în zonele cu probleme accelerând procesul natural de vindecare a pielii. În timpul procedurii se stimulează producţia de colagen nou, revascularizarea şi regenerarea celulară. Tratamentul este 100% sigur şi oferă rezultate durabile fără reacţii adverse.

Cum te ajută terapia Mycells?

Mycells reîntinereşte, revitalizează şi regenerează pielea, hidratează în profunzime atenuând ridurile, cearcanele, cicatricile post-acneice şi hiperpigmentarea.

Conform studiilor acest tratament cu plasmă bogată în plachete poate stopa căderea părului şi stimuleaza creşterea părului. Aceste lucruri se realizează prin îmbunătăţirea vascularizării foliculilor piloşi, stimularea producţiei de celule noi sănătoase, creşterea stadiului anagen şi încetinirea degradării celulare.

Modelul israelian, Bar Rafaeli adora terapia Mycells.

Care sunt beneficiile terapiei Vampir MyCells?

Modelele Bar Rafaeli si Kim Kardashian, doua dintre cele mai cunoscute frumuseti din lumea show-bizzului international, au incercat deja pe pielea lor terapia revolutionara in lumea cosmeticii.

In comparatie cu alte metode de combatere a imbatranirii premature, MyCells se bazeaza pe procesele de regenerare ale propriului dumneavoastra corp. De aceea si efectele sale sunt mai puternice decat ale altor terapii de rejuvenare faciala.

Clinica SlimArt Bucuresti

˚ Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)

Pagina creata de SAB Intermedia