Lifting facial cu fire bio resorbabile este metoda revolutionara ce permite intretinerea, ridicarea, si netezirea tesutului. Firele utilizate sunt realizate din polidioxanona si se dizolva in organism

- Procedura are la baza un mecanism simplu: medicul introduce un fir subtire care va crea un efect imediat de lifting si sustinere a pielii. In timp firele se vor resorbi, iar fibroza va determina un proces natural de regenerare a pielii, de stimulare a secretiei de colagen si elastina.

- Polidioxanona este un material biocompatibil, biodegradabil, utilizat in interventiile chirurgicale – mai ales asupra valvelor cu insuficienta mitrala si tricuspida sau pentru suturile abdominale. PDO exista pe piata medicala de peste 25 ani.

- Liftingul facial cu fire bio-resorbabile este o procedura inovativa, nechirurgicala ce are efect imediat si de lunga durata (2 ani) si un efect regenerator.

- Nicio reactie alergica. Nu implica nicio perioada de intrerupere a activitatilor sociale. Nedureos. Previne imbatranirea prematura. Procedura nu dureaza mai mult de 30 minute

- Lifting facial: Ridica pometii, diminueaza santul nazo-labial, atenueaza ridurile, reduce volumul barbiei, netezeste / diminueaza excesul de piele la nivelul gatului Procedura poate fi completata si de tratamente cu botox si acid hialuronic pur.

VREAU SA INCERC

Polidioxanona este un material biocompatibil, biodegradabil, utilizat in interventiile chirurgicale – mai ales asupra valvelor cu insuficienta mitrala si tricuspida sau pentru suturile abdominale. PDO exista pe piata medicala de peste 25 ani. Liftingul facial cu fire bio-resorbabile este o procedura inovativa, nechirurgicala ce are efect imediat si de lunga durata (2 ani) si un efect regenerator. Nicio reactie alergica. Nu implica nicio perioada de intrerupere a activitatilor sociale. Nedureos. Previne imbatranirea prematura.
Avantajele liftingului facial cu fire bio-resorbabile: Durata unei proceduri este de 30 de minute si poate fi combinata cu succes cu alte metode estetice. Contribuie la prevenirea imbatranirii prematura a pielii. Rata de absorbtie a firului este aceeasi in toate punctele tratate si dureaza intre 180 si 240 de zile. Vindecarea este rapida, fara urme si nu implica nicio perioada de intrerupele a activitatilor sociale
Procedura nu dureaza mai mult de 30 minute. Lifting facial: Ridica pometii, diminueaza santul nazo-labial, atenueaza ridurile, reduce volumul barbiei, netezeste/diminueaza excesul de piele la nivelul gatului. Procedura poate fi completata si de tratamente cu botox si acid hialuronic pur.
Fire de lifting bio-resorbabile aprobate de institutul european pentru testare si certificare, confirmat prin certificatul CE

Sediu Lahovari: Piata Lahovari Nr.5A, Et. 2, Ap. 6, Bucuresti

Sediu Floreasca: Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)Pagina creata de SAB Intermedia