Aboneaza-te

Pregateste-te de surprize! Va ploua cu oferte soc!

Saptamana aceasta se lanseaza site-ul OferteSlim!

Pregateste-te de surprize! Va ploua cu oferte soc!

Printre ofertele propuse de SlimArt speram s-o gasesti pe cea care-ti poarta numele. Am tinut cont de optiunile si comentariile completate in cadrul chestionarului care a precedat decizia lansarii acestui site cu promotii exceptionale. Mult asteptatele oferte de epilare definitiva, remodelare corporala cu VelaSmooth, Dermocell si vacuum, rejuvenare faciala cu Diamond Peeling, tratamentele cu acid hialuronic si machiajul semipermanent vor parea si mai atractive acum ca vei avea ocazia sa te bucuri de ele la preturi mai mici.

Alege oferta care ti se potriveste si redescopera conceptul de frumusete in siguranta. Pentru noi, sanatatea si siguranta clientilor nostri nu suporta compromisuri. Bucura-te de placerea de a arata bine achizitionand unul dintre cupoanele noastre. Fa o surpriza unei prietene si ia-o cu tine la clinica pentru un masaj sau o impachetare reconfortanta.

Rasfatata de fiecare data, vei fi nerabdatoare sa revii in cadrul clinicii, unde vei avea mereu un loc al tau rezervat, bucurandu-te de atentia si priceperea de care ai atata nevoie. Caldura locului, delicatetea mainilor pricepute, aromele si relaxarea totala vor completa perfect eficienta tratamentelor si procedurilor pe care ti le vom propune.

Cum noi intentionam sa nu ne lasam purtati de val si sa pastram calitatea serviciilor si a personalului din cadrul clinicii, speram sa nu dezamagim pe nimeni, iar tot ceea ce facem sa fie in folosul si spre deliciul clientului nostru, adica tu.

Fii cu ochii pe OferetSlim si vei avea de castigat!

Comentarii

comentarii

4 Comentarii
  1. Aceste servicii pot fi achizitionate on-line de pe site-ul OferteSlim ?

    • Da! Va fi un site de oferte cu discount la fel ca orice site de gen

  2. as dori sa stiu cit costa marirea buzelor

    • Momentan acest tratament nu este promovat pe site-ul de promotii, pretul fiind 300 euro pentru 1 ml de acid hialuronic (Teosyal Kiss). Pentru mai multe informatii va invitam la clinica din Floreasca la un consult de specialitate gratuit oferit de dna dr.Ina Isac, specialist in chirurgie plastica si medicina estetica.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50