Aboneaza-te

Peeling Corporal

Pregatirea pielii pentru a putea beneficia de toata forta si concentratia tratamentelor care vor urma, este o etapa importanta si trebuie sa îi acordam toata atentia. Peeling-ul corporal, cunoscut si sub denumirea de gomaj, este un tratament complet de purificare, detoxifiere, hranire si hidratare a epidermei.

El poate fi urmat sau nu de un alt tratament. Peeling-ul corporal devine o încântare prin folosirea sarurilor marine cu coaja de portocale, a body polish-urilor parfumate, a ceaiului verde si a extractului de cafeina. Peeling-ul vegetal, constituit din pudre micronizate în granulatii diferite, nu numai ca îndeparteaza celulele moarte, dar are un rol protector deosebit.

Pudra de ceai verde este asociata de aceasta data cu guarana (extract de cafeina) pentru a realiza un tratament complet în curele de slabit cu efect anti-âge simultan. Peeling-ul vegetal este compus dintr-o baza minerala ( talc si argila roz) si una minerala (amidon) la care se adauga alga lithothamnium ca agent exfoliant extrem de bogat în calciu. Pentru un tratament de purificare 100% natural am adugat o pudra de ceai verde si de guarana micronizata.

Peeling-ul corporal actioneaza mecanic si biologic (enzimatic) si ca un tratament anti-âge, precum si pentru tratarea problemelor de acnee, pigmentare, exces de sebum sau pori dilatati.

Dozarea gradului de exfoliere se face prin amestecarea pudrei cu un complex de ulei vegetal & esential, iar în cazul în care se doreste o dezincrustare se poate adauga sare marina.

Peelingul corporal incepe cu amestecarea unei doze din gomajul vegetal concentrat cu ulei Mer Therapie, satinant si drenant, facandu-se un masaj ascendent, de la talpi catre umeri, masaj de intensitate medie, pentru a nu agresa pielea datorita exfoliantului ce il contine.

Durata unei sedinte de peeling corporal este de aproximativ 15-20 minute. Acest tratament pregateste pielea pentru o penetrare perfecta a principiilor activi din tratamentele ce vor urma. Pielea este perfect curata si purificata.

Pentru un efect de relaxare peeling-ul corporal poate fi urmat de o sedinta de masaj . Toate produsele fac parte din gama Bleu & Marine Franta, gama de produse profesionale distribuite exclusiv in saloanele specializate.

Peeling-ul corporal nu se va efectua la persoanele care au probleme dermatologice (eczeme, dermatite, psoriazis, etc) sau imediat dupa expuneri la soare sau solar.

Tags: , ,

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50