Aboneaza-te

Pastreaza-ti Portfardul ca pe un Aliat!

Portfardul este aliatul tau in incercarea de a-ti corecta micile defecte si de a-ti scoate in evidenta atuurile fizice. Dimineata, il folosesti pentru a retusa urmele somnului sau pentru a acoperi semnele oboselii, seara pentru a-ti reimprospata aspectul. Unde esti tu este si el, si ori de cate ori ai nevoie sa iesi dintr-o incurcatura, el te sustine, ca un prieten de nadejade, un adevarat aliat.

Drept rasplata, cat de atenta esti tu cu el? Cand ti-ai facut ultima data curatenie in portfard? Mascara, rujuri, creioane dermatograf sau contur de buze, fiole mostre de parfum, farduri de ochi, fond de ten, blush-uri, pensule si pensulite, toate fac parte din „bagajul” tau de produse cosmetice si toate sunt aruncate intr-un singur portfard.

De  cate ori nu te-ai enervat ca nu gasesti ceea ce cauti in portfardul tau, pentru toate sunt unele peste altele?! Sunt convinsa ca fiecare dintre noi, inainte de a incepe procesul de machiaj, cauta cateva minute bune prin portfard. Dupa ce ai tot controlat, insa fara sorti de izbanda, urmeaza nervii si apoi simplificarea cautarii prin rasturnarea intregului continut al portfardului. Desi ti se intampla de nenumarate ori sa nu gasesti ceea ce cauti, de fiecare data iti promiti ca vei face ordine in el.

Pe langa faptul ca  portfardul arata ca dupa un uragan, apare si problema igienei. Din cauza manevrarii neatente, fara a ne spala pe maini de fiecare data si fara a tine seama de locul in care ne scoatem obiectele din portfard, el acumuleaza bacterii si microbi, favorizand iritarea sau chiar boli ale zonelor fetei. Gandindu-ne ca produsele de machiaj sunt folosite pentru cosmetizarea unor zone foarte sensibile, ochii, buzele si tenul, riscam sa ne alegem cu infectii cutanate sau subcutanate si diferite eczeme. Nimeni nu si-ar dori asa ceva!

Asadar, contribui si tu la depozitarea microbilor in portfardul tau! De-a lungul timpului, ti-ai achizionat rujuri, mascara, creioane dermatorgraf de diferite nuante si nu te induri sa le arunci pe motiv ca fiecare se potriveste cu anumite articole de imbracaminte. Si, uite asa timpul trece, iar produsele tale cosmetice expira. Tu le folosesti cu incredere, in continuare, si in loc sa obtii efectul dorit, risti sa ajungi la medicul specialist.

Intr-una din zilele tale libere, fa-ti timp pentru a-ti reorganiza portfardul. Arunca toate produsele cosmetice expirate, din cauza carora te poti imbolnavi. Spala pensulele pentru aplicarea blash-ului si fardului de ochi, ele fiind cele mai expuse riscului de a dezvolta bacterii. Atentie si la rujurile care, desi nu sunt expirate, au ramas fara capac. Pune-le la loc, in portfard, numai dupa ce il speli foarte bine. Cel mai potrivit loc pentru fardurile tale ar fi unul ferit de caldura si umezeala, iar acest loc nu este baia.

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50