Aboneaza-te

Parfumul

Indiferent de tipul esentei, orice parfum trebuie ales cu grija, intrucat va defineste si influenteaza starea de spirit. In plus, parfumul vorbeste despre voi in cel mai direct mod.

Spre exemplu, aromele proaspete, florale dau o nota de sarm, de placut, transmitand ca sunteti o personalitate extrovertita si indrazneata. Esentele orientale, puternice au menirea sa seduca, descoperind celor din jur o femeie misterioasa si senzuala.

Parfumurile fine, cu tenta pudrata vorbesc despre o personalitate emotiv-narcisista, despre femeia – copil sau femeia –oglinda. Esentele floral-fructifere sunt in concordanta cu persoanele optimiste care stiu sa mearga tot inainte. Aromele cu provenienta din Cipru plac femeilor ambitioase si cu un caracter puternic.
Mai mult, odata aleasa esenta care va defineste cel mai bine, trebuie sa stiti ca parfumul este un accesoriu de senzon, asemeni hainelor. Este bine sa asortati estentele si in functie de acest aspect.

De asemenea, specialistii recomanda ca fiecare moment al zilei sa aiba esenta sa: la birou folosim un anume parfum, la restaurant un altul, iar la un cockteil ceva total diferit.

Nu trebuie sa fiti fanii aceleasi case. Va puteti regasi personalitatea in creatiile mai multor parfumieri. Important este sa alegeti ceea ce va defineste cel mai bine!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu
  1. dar cum imi aleg parfumul in functie de ph? eu cateodata prefer sa nu ma dau cu parfum, simt asa ca miroase urat pe pielea mea.daca miroase asa cineva exact la locul unde m am dat ,cica miroase bine,dar eu simt ca ma invaluie un miros 🙁 nu prea placut.si folosesc numai parfumuri bune.va multumesc

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50