Aboneaza-te

One for all! Solutia tuturor problemelor tale estetice si dermatologice, intr-un singur aparat – Formatk!

Salvarea ta se afla intr-un singur aparat! Desi pare imposibil, nevoile tale au acum o rezolvare unica – Formatk. Aparatul este special conceput pentru a raspunde tututor tratamentelor din domeniul esteticii si al dermatologiei, iar clinica Slimart este singurul loc unde poti beneficia de rezultatele miraculosului aparat.

formatkIn timp ce sute de companii incearca sa inventeze cele mai potrivite mijloace de remodelare a corpului, indepartare cat mai rapida si definitiva a parului, rejuvenare faciala si corporala, Formatk a facut-o deja: este singurul aparat care combina toate raspunsurile la aceste nevoi, intr-un singur sistem.

Ce este Formatk?

Formatk este singurul aparat estetic care foloseste cinci aplicatoare distincte, combinand diferite tehnologii pentru a raspunde multiplelor nevoi din campul esteticii. Formatk are abilitatea de a furniza tehnica IPL selectand diferite lungimi de unda ale spectrului luminos printr-o tehnica inovatoare.

Formatk se bazeaza pe o tehnica non-invaziva fiind singurul aparat de pe piata care reuseste sa raspunda mai multor tipuri de tratament pentru numeroase afectiuni ale pielii, folosind tehnologii bazate pe diverse energii:

–          tehnologia bazata pe lumina intens pulsata (IPL),

–          frecventa bipolara sau radiofrecventa,

–          energie mecanica ultrasonica si masaj cu ultrasunete (R-sonic),

–          rotatie mecanica folosind particule de diamant sau diamond peeling.

Aparatul este eficient 100% in tratarea tuturor afectiunilor estetice si dermatologice, fiind sigur, economic, dotat cu aplicatoare usor de manuit, leduri pentru indicarea nivelului de energie folosit si sistem de blocare care previne deconectarea aplicatoarelor in timpul utilizarii acestora.

Cum functioneaza?

Cu ajutorul a cinci aplicatoare diferite, Formatk acopera o gama variata de tratamente.

 1. Aplicatorul IPL pentru corp te ajuta sa scapi de parul nedorit si inestetic de pe corp. In acelasi timp, aplicatorul IPL poate fi folosit pentru o rejuvenare a pielii uniformizand portiuni ale pielii puternic vascularizate sau depigmentate, precum si petele aparute in urma expunerii necontrolate la soare. Aplicatorul pentru indepartarea parului se bucura de o utilizare pe o scara mult mai larga, datorita faptului ca actioneaza direct asupra radacinii firului de par. Timpul de relaxare a firului de par variaza intre 10 si 15 milisecunde, fapt pentru care orice lumina pulsata dupa aceasta durata de relaxare nu are niciun efect. Multe aparate care folosesc tehnica IPL au setat un timp de actiune mai mare de 15 milisecunde cauzand, insa, efecte adverse pielii prin supraincalzirea acesteia. Spre deosebire de alte aparate, lumina folosita de Formatk, prin tehnica IPL, actioneaza pe o durata situata intre 2 si 10 milisecunde, asa incat actiunea aplicatorului IPL al Formatk este eficienta 100%. Datorita celor trei moduri de pulsare a luminii (pulsare continua, doua pulsari consecvente sau o singura pulsare de intensitate ridicata) scade nevoia de pulsare a luminii, permitand o adaptare a aplicatorului la fiecare tip de par.
 2. Aplicatorul IPL pentru fata se foloseste atat pentru indepartarea parului nedorit si inestetic de pe fata, cat si pentru rejuvenarea faciala. Astfel, petele solare, portiunile depigmentate sau vascularizate, chiar si ciupercile de la degetele picioarelor sunt indepartate cu succes. Aplicatorul IPL pentru fata are o actiune multilaterala, astfel ca sunt indepartate atat cicatricile lasate de acnee, cat si acneea in plina actiune. Diferenta dintre aplicatorul pentru fata si cel pentru corp consta atat in capacitatea luminii pulsate, cat si in aria de acoperire a acestora, in cazul aplicatorului pentru fata fiind mai mica, iar in cazul celui pentru corp, mai mare.
 3. Aplicatorul pentru peeling functioneaza prin rotatii lente ale unuia dintre cele patru discuri acoperite cu diamante, pentru a realiza un peeling eficient si catifelarea pielii. Dimensiunile si rotatiile celor patru discuri diamantate difera in functie de suprafata tratata (fata sau corp) si de doleantele clientului.
 4. Aplicatorul R-sonic actioneaza in scopul masarii pielii cu ajutorul unui vibrator mecanic. Cei doi electrozi ai vibratorului stimuleaza circulatia sangvina si secretia colagenului, pentru a reda pielii aspectul radiant al tineretii. Vibratorul functioneaza pe patru nivele, iar aplicatorul R-sonic poate fi folosit la opt nivele de intensitate adapatandu-se nevoilor oricarui client. Suprafetele osoase ale fetei vor fi masate la o intensitate joasa, iar suprafetele mai moi, precum obrajii si barbia, vor fi masate la o intensitate mai mare.
 5. Aplicatorul ST (skin tightening) sau pentru reducerea ridurilor adanci se bazeaza pe multifrecventa bipolara sau energia radiofrecventei, fiind folosit pentru redarea flexibilitatii si elasticitatii pielii. Datorita posibilitatii de a opta intre cele doua tipuri de energii, se pot folosi intensitati diferite, in functie de portiunea tratata: penetrari adanci pentru partile moi sau penetrari superficiale pentru portiunile osoase. Aplicatorul se pozitioneaza pe piele, astfel incat zona ramasa intre cei doi electrozi sa fie racita pana la o temperatura de 7°C, cu scopul de a impiedica aparitia oricarui disconfort. Intensitatea poate fi folosita la unul din cele opt nivele. Incalzirea zonei tratate determina fibrele de colagen sa genereze noi cantitati de colagen. Astfel, pielea se strange si devine ferma, textura ei imbunatatindu-se prin estomparea ridurilor.

Tratamente cu Formatk

In lista tratamentelor oferite de Formatk se numara:

 • Epilare definitiva fata si corp
 • Depigmentare
 • Pete solare
 • Leziuni vasculare
 • Foto rejuvenare
 • Micoza unghiei (onicomicoza)
 • Acnee activa
 • Netezirea  cicatricilor superficiale  post acnee
 • Insertie de substante nutritive
 • Mezoterapie non-invaziva
 • Stimularea circulatiei sangvine
 • Riduri profunde
 • Tonusul  redus al pielii
 • Vergeturi
 • Peeling

Asadar, Formatk, aparatul cu o mie de intrebuintari, te asteapta acum in clinica SlimArt pentru a te ajuta sa scapi de probleme estetice. Vei arata mai bine si mult mai tanara in urma tratamentelor cu aparatul Formatk! Te invitam sa-l vezi in actiune!

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50