Aboneaza-te

Nu-ti compromite sanatatea pentru un pret mai mic

Din ce in ce mai multe oferte ajung, prin intermediul calculatorului, la consumatorii finali. Moda cupoanelor de reducere a invadat spatiul virtual, internetul, si a zapacit clientii. Spun “a zapacit” pentru ca, desi o idee de salutat, cupoanele de reducere, sunt instrumente folosite si de cei care profita de context, oferind servicii indoielnice la preturi care iti iau ochii si ratiunea.

De curand ne-a fost adus la cunostinta cazul unei cliente SlimArt, care a decis sa-si continue procesul de epilare definitiva cu IPL (lumina intens pulsata) intr-un alt salon ce-i oferea acest servicu, insa la un pret mai mic, prin intermediul unui cupon de reducere. Clienta a achizitionat cuponul, convinsa fiind de faptul ca cei ce-i promiteau o epilare sigura si eficienta cu tehnologia IPL, aveau sa se si tina de cuvant, la fel cum se intamplase, pana in acel moment, in cadrul clinicii SlimArt.

Din nefericire, faptul ca nu se interesase despre performantele anterioare ale salonului, in ceea ce priveste manevrarea laserului pentru indepartarea definitiva a firului de par, avea sa-i aduca mari prejudicii de ordin fizic: arsuri de gradul doi pe ambele gambe.

Inaintea inceperii tratamentul de epilare definitiva cu IPL consultul medicului dermatolog si intocmirea unei fise personale sunt absolut necesare. Procedura corecta este ca in fisa de tratament sa fie trecute caracteristici ale pielii, durata propusa pentru tratament, impulsuri necesare, intensitatea lor, contraindicatii (daca este cazul), in functie de antecedente si afectiuni. La fel, se va efectua si un test al pielii, in urma caruia se va stabili pragul de sensibilitate. In functie de acest prag, pacientul va simtiti o mica ciupitura sau doar o usoara caldura, in timpul tratamentului. Din acest motiv, dar si pentru a preintampina incalzirea puternica a zonei, se aplica un gel de racire inainte de tratament. Dupa fiecare sedinta zona se maseaza cu o crema calmanta.

Nerespectand acesti pasi si sarind peste sfatul unui medic, poti lua o hotarare gresita in ceea ce priveste aplicarea metodei de epilare definitiva. Prin extensie, in necunostinta de cauza, ghidata de alte considerente decat siguranta si sanatatea ta, poti opta gresit pentru orice alt serviciu, obtinand chiar opusul rezultatului scontat.

In concluzie, nu-ti periclita sanatatea apeland la serviciile oricarui prestator. Verifica-i reputatia, pune intrebari, mergi si vezi locul respectiv, inainte sa cumparati serviciile lor. Achitand mai putin pentru un cupon, puteti plati din greu mai tarziu. Nu va aruncati la achizitii baguboase. Nu vei avea de suferit din punct de vedere financiar, ci fizic sau moral, ceea ce e mult mai grav.

Daca v-ati aflat si voi in situatii asemanatoare, spuneti-ne povestea voastra si astfel veti putea impiedica ca alte accidente sa se intample in viitor. Trebuie sa avem grija de noi si de cei de langa noi. Din experienta invatam cu totii, insa e mult mai bine atunci cand reusim sa ne protejam pielea, ascultand de intamplarile celorlalti.

Faceti-va timp sa discerneti intre bun si obscur!

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50