Aboneaza-te

Mic ghid practic pentru o piele frumoasa si sanatoasa

Cand se schimba anotimpurile, succesiv si involuntar, regimul de autoaparare, autosustinere, sau orice alt sistem al corpului are de suferit. De aceea, este bine ca, din cand in cand, sa ii dai o mana de ajutor, aproximativ o data la trei luni. Am iesit din iarna, iar acum ca valtoarea gerului s-a mai potolit, e timpul sa ne intoarcem la activitati mai prietenoase si sa evaluam, pe o scara a normalului, efectele celor trei luni aprige de iarna asupra tenului si pielii noastre. Ca sa restaurezi ordinea si disciplina iata cateva sfaturi practice pentru ca pielea ta sa fie mai stralucitoare decat diamantul Hope!

Pe locuri, fiti gata, start! Exista trei secrete atunci cand vorbim despre o piele frumoasa: exfoliere, hidratare si iar exfoliere. Pe scurt, fara pretentii de savant sau cercetator britanic, voi spune doar atat: exfoliera face pielea fina! Ca multe alte procedee, mai mult sau mai putin chimice, si procesul exfolierii se poate bucura de home-made. Daca adaugi putin malai si miere la un strop din gelul tau de dus normal, ai un remediu natural, deloc costisitor si eficient! Inainte sa dati fuga la magazin in cautare de malai, adu-ti aminte ca dupa o exfoliere ca la carte urmeaza o hidratare binemeritata.

Pielea ta tocmai a iesit uscata din sezonul rece, iar hidratarea ei va avea un rol foarte important in procesul de recuperare si revenire la forma initiala. De aceea, iata ce iti recomand: seara, dupa dus, cand pielea e inca umeda, aplica un ulei de corp iar dimineata o lotiune de corp hidratanta. Mentine acest obicei pentru ca asa iti ajuti pielea sa se refaca si sa isi recapete aspectul sanatos. Tot pentru hidratare, dar si pentru exfoliere, exista tratamente profesionale care se realizeaza in saloanele si clinicile de infrumusetare. Ele au o actiune profunda asupra tenului si pielii, iar efectele sunt vizibile imediat si rezistente in timp.

Uleiurile, cremele si lotiunile de corp sunt extrem de binevenite si apreciate de tegumentul tau, asa ca nu minimaliza efectele lor. Incearca sa le folosesti consecvent, in fiecare zi. Personal, imi pun alarma pe telefon ca sa nu uit sa aplic creme in fiecare dimineata si seara. Ai putea sa faci la fel. Lotiunea de corp si crema de fata ar trebui sa se regaseasca pe lista „to do”-urilor tale zilnice. Concluzia este una simpla: adu-ti aminte sa ai grija de pielea ta, ca ea sa iti aduca satisfactii mai incolo!

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50