Aboneaza-te

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare induce o stare generala de bine, elibereaza serotonina (hormonul fericirii), suprima stresul si oboseala si reduce tensiunile musculare

Dupa o zi lunga si obsositoare la birou, nimic nu este mai reconfortant decat un masaj de relaxare, bine realizat de un kinetoterapeut/ tehnician maseur…

masaj relaxare

Masajul de relaxare induce o stare de bine, la nivel fizic si emotional, suprima stresul si oboseala, reduce tensiunile musculare, stimuleaza circulatia sangvina, accelereaza ritmul de eliminare a toxinelor din organism si imbunatateste elasticitatea pielii.

Masajul ne reincarca cu energie si ne revitalizeaza pentru a face fata cu succes provocarilor cotidiene. In plus, masajul de relaxare determina eliberarea de serotonina, hormonul responsabil cu starea de bine si fericire.

Daca nivelul stresului si oboselii s-a intensificat, te confrunti cu migrene sau insomnii, sau doar simti nevoia sa te deconectezi realmente de rutina, te asteptam la clinica SlimArt pentru un masaj relaxant si revigorant! Masajul se efectueaza intr-o ambianta placuta, cu muzica linistitoare pe fundal si se folosesc uleiuri aromate. Durata masajului de relaxare este de aproximativ 50 de minute, este realizat de un kinetoterapeut/tehnician maseur, si include masajul spatelui, gatului, bratelor, coapselor, feselor, gambelor, talpilor si la cerere, a fetei si a scalpului. Masajul este realizat cu manevre lente, de intensitate redusa si relaxare totala.

Masajul de relaxare se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de varsta si sex, care doresc sa redobandeasca o stare generala excelenta, fizica si psihica, si o detensionare a intregului organism, vigoarea si energia, inducerea unui somn profund si linistitor, dar si o musculatura destinsa si o piele mai neteda si hidratata.

Masajul de relaxare este indicat sa fie efectuat cel putin o data pe saptamana, intrucat se armonizeaza functionarea sistemului nervos prin relaxarea si calmarea intregului organism.

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50