Aboneaza-te

Machiajul Semipermanent – Tatuaj sprancene, tatuaj ochi, tatuaj buze

Fii GLAMOUR in fiecare zi folosind pigmenti semipermanenti!

Cum?

tatuaj spranceneFoloseste-te de un machiaj semipermanent ! Cel putin 1-2 ani vei arata SENZATIONAL si cand te trezesti dimineata alaturi de jumatatea ta si cand iesi din apa marii si dupa dus si…ORICAND !

Fanii tatuajelor corporale sunt  considerati  un pic cam excentrici, insa machiajul semipermanent, care este tot un tatuaj, dar superficial, ar trebui sa fie o obisnuinta pentru fiecare femeie. Ca orice tatuaj, tatuarea buzelor, tatuajul sprancenelor sau al ochilor se aplica cu o masina speciala si cu pigmenti personalizati.

Machiajul semipermanent este o tehnica cosmetica facuta de specialisti in tatuaje. Aceasta procedura se mai poate numi “dermato-pigmentare” , “micropigmentare” sau “tatuaj cosmetic”.

Avantajele Tatuajului Cosmetic:

– Stiind ca sprancenele sunt considerate ” rama fetei”, putem caracteriza ca fiind o spranceana frumoasa daca are urmatoarele carcteristici:

-Arcuire potrivita formei fetei; forma bine definita

– Simetrie si egalitate intre ele

– Culoare in armonie cu tenul si parul

Numai prin desenare cu creionul si respectiv prin tatuaj cosmetic o persoana poate avea sprancene perfecte in orice moment al vietii.

Ochii sunt “oglinda sufletului”; deci cu cat acestia vor fi:

– Mai bine conturati, cu o linie superioara accentuata,
– Gene mai negre,
– Ochi egali si mari
– Mai migdalati
– Vei avea “privirea patrunzatoare si senzuala” ; aceasta se poate obtine pentru o perioada mai lunga de timp folosind tatuajul cosmetic.

Buzele cel de al treilea element de baza al fetei, dar nu in ultimul rand, constituie acea parte care trebuie sa fie cat mai senzuala, atractiva, irezistibila pentru o femeie. Prin micropigmentarea totala cu o culoare naturala sau prin pigmentarea conturului, buzele pot deveni atuul unei femei indraznete si de success.

Aplica acum pentru un tatuaj al sprancenelor, buzelor sau ochilor. Cel mai mic pret intrat la apa cu 40 De Euro

Promotie Machiaj Semi Permanent

Consulta preturile pentru tatuaj sprancene, buze si ochi

Comentarii

comentarii

5 Comentarii
  1. cat costa machiajul permanent pentru sprancene? va multumesc

  2. Mara iti multumesc pentru interesul acordat acestor servicii. Tarifele sunt afisate pe site-ul Slimart

  3. Buna fetelor, eu tocmai mi-am programat o sedinta saptamana viitoare la “tatuat sprancene”. Am ajuns la aceasta hotarare dupa mult timp de gandire si consider ca asta este ceea ce imi doresc. Dintotdeauna le-am avut mai rare, le-am tot pensat si acum de la solar au inceput sa pice, fara sa le fac nimic… Astfel cred ca avand o forma subtirica, cand mai pica 2-3 fire se strica, si un tatuaj m-ar ajuta sa le pastrez forma, fara sa le mai pensez deloc poate imi voi permite sa le las si un picut mai grosute. Voi reveni cu feed-back asadar dupa interventie. Pup!

  4. Buna ziua,as vrea sa stiu ce preturi mai sunt ACUM la tatuaj sprancene,le am deja tatuate dar s-a cam dus culoarea,le am tatuate din ‘98,deci ar cam suna…o repigmentare…. 🙂
    Multumesc 🙂

    • Buna, Doina! Tatuajul la sprancene este 195 euro. Te asteptam mult drag! 🙂

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50