Aboneaza-te

Machiajul Ochilor Verzi

Inca din vechime, ochii verzi erau considerati cei mai fascinanti si mai interesanti ochi. Posesoarea unor ochi verzi beneficiaza de un magnetism aparte, iar privirilor ei cu greu poate rezista cineva.

Principalul secret in machiajul ochiului este contrastul. Unei femei cu ochii verzi i se potrivesc nuantele calde de nisipiu, auriu, ocru, teracota. Daca preferati tonurile reci, atunci aveti la dispozitie toate nuantele de gri, negru, sidefurile, rozul piersica sau rozul pal si levanda. In niciun caz, nu folositi aceeasi nuanta de fard de pleoape cu cea a ochilor vostri. In caz contrar, riscati sa lasati in umbra pana si cei mai expresivi ochi.

Reperul pe care il veti folosi cand alegeti culorile pentru machiaj este chiar nuanta propriilor ochi. Pentru a sublinia frumusetea ochilor verzi in machiajul multicolor, conturati interiorul pleoapelor inferioare cu verde sau gri, iar ochii vor straluci si privirea va fi mai patrunzatoare.

Ochii cu nuante de verde deschis sunt din ce in ce mai rar intalniti. Este fascinat sa reusesti sa dai profunzime si intensitate unor astfel de ochi, folosind conturul si nuantele potrivite pentru pleoape.

Cele care au ochi cu nuante de verde inchis vor putea combina perfect culorile calde si auriul. Daca aveti ochii de culoare galben-verzuie, atunci ar trebui sa folositi tonurile rosii, roz, dar sa nu exagerati cu violetul (in cazul asta nu veti pune in prim-plan culoarea verde, ci nunta de galbui). Ochilor cu nuanta pronuntata de verde li se potriveste violetul inchis, negrul sau griul.

Daca aveti ochii verzi, mari si frumosi, ar fi pacat sa nu incercati, macar odata, machiajul numit „ochi de pisica”. Pentru a-l realiza, aplicati fond de ten, uniform pe toata pleoapa superioara, apoi o baza pentru fixarea lui. Urmeaza alegerea fardul, ce poate avea efecte mate sau sclipitoare. Instrumentul de baza este eyeliner-ul lichid care se aplica pe pleoapa superioara, incepand de la mijloc spre coltul exterior, in linie ascendenta, apoi de-a lungul pleoapei, spre coltul ei interior. In final, aplicati cateva straturi de rimel, iar ochii vor capata un aer super sexy, de vedeta hollywoodiana.

Ochii verzi, indiferent de nuanta, sunt o comoara estetica. Mandriti-va cu ei si nu uitati sa-i puneti in lumina cu machiajul potrivit.

Comentarii

comentarii

Un Comentariu
  1. m-am decis. stiu ce vreau de la viata: o nevasta cu ochii verzi

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50