Aboneaza-te

Liposuctie non-chirurgicala

Liposuctie asistata prin radio frecventa

 

Ce este liposucţia non-chirurgicală supranumită şi liposucţie asistată de radiofrecvenţă?

Liposucţia asistată de radiofrecvenţă reuşeşte să evite problemele unei liposucţii tradiţionale. Aparatul cu care se face procedura se numeşte Body Tite şi este 100% sigur şi eficient. Acesta realizează procesul de lipoaspirare, topind şi absorbind grăsimea, în paralel netezind ţesutul adipos şi pielea pentru a împiedica formarea inestetică subcutanată a denivelarilor ţesutului.

Tratamentul de lipoaspiraţie asistată de radiofrecvenţă poate fii efectuat doar cu dispozitivul Body Tite şi nu necesită implementarea procedurilor tradiţionale.

Ce înseamnă asta?

Operaţia se face sub anestezie locală, se efectuează pe porţiuni mici şi nu lasă cicatrici, nefiind necesară o perioadă de refacere de lungă durată.

Cum funcţionează?

Folosind aparatul Body Tite are loc efectul de topire şi aspirare a grăsimii nedorite, dar şi de netezirea pielii în timpul lipoaspiraţiei, astfel împiedicând formarea BodyTite este dispozitivul ideal pentru tratarea zonelor cu exces de grasime precum: abdomen, coapse, fese, solduri, maini, picioare, genunchi si gat.

poza body tite

Tratamentul este minim invaziv, iar perioada de recuperare este minima. Pacientul se poate intoarce la treburile zilnice la doar cateva ore dupa tratament!

Programeaza-te acum si afla cum te poate ajuta doctorul specialist:

Înscrie-te si te contactam noi sau contacteaza-ne tu: 0754.22.00.50

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50