Aboneaza-te

Lifting facial minim-invaziv

Lifting facial minim-invaziv

Noua tehnologie bazata pe radiofrecventa reuseste sa aduca solutii noi in procedurile de reintinerire si remodelare faciala.

NeckTite si FaceTite sunt doua instrumente ce reusesc sa rezolve probleme precum: piele lasata a fruntii sau a obrajilor, cearcanele (sau asa numitele pungi de sub ochi), ridurile, gusa, barbia dubla.

Cum functioneaza NeckTite si FaceTite?

FaceTite este o canula cu capat de plastic care permite specialistilor sa lucreze sigur si eficient direct sub piele. Canula se introduce printr-o mica incizie, in partile laterale ale fetei. Aceasta canula foloseste energia radiofrecventei (adica caldura) pentru a contracta si contura pielea fetei.

NeckTite este o canula creata pentru a extrage grasimea nedorita din zone ale corpului de intindere mica, cum ar fii barbia, genunchii, sanii, bratele. Energia asistata de radiofrecventa topeste grasimea si o absoarbe, dar in acelasi timp strange si contureaza pielea, astfel evitandu-se crearea inestetica a surplusului de piele.

neck tite - 1

neck tite 2

De ce este liftingului facial minim-invaziv atat de revolutionar?

Noua tehnologie asistata de radiofrecventa, FaceTite si NeckTite ofera proceduri 100% sigure si extrem de eficiente. Acestea se deosebesc detasat de alte servicii de lifting prin simplitate si rezultate puternic vizibile. Operatia este minim invaziva (se fac doar doua incizii mici ce nu vor lasa cicatrici), se face sub anestezie locala, iar dupa doar cateva ore pacientul este liber sa plece acasa. De asemenea, nu este necesara o perioada de refacere de lunga durata.

Principalele avantaje ale liftingului facial minim-invaziv cu NeckTite si FaceTite:

  • Ofera contur si lifting facial fara a mai fii nevoie de interventii chirurgicale complexe si riscante
  • Este versatil, putand fi folosit si pe alte zone restranse precum: genunchi, brate, sani
  • Ofera o contractare a intregului ten, strangand pielea pentru rezultate uimitoare.
  • Canula introdusa este foarte subtire, astfel procedura dureaza putin si nu lasa cicatrici
  • Sistemul foloseste caldura radiofrecventei, reusind totusi sa protejeze zona tratata impotriva deteriorarii tesuturilor controland nivelul temperaturii folosite.

face tite 3 neck tite3

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50