Aboneaza-te

MAGMA, eticheta picioarelor epilate perfect

Prin definitie, frumusetea unei femei sta si in aspectul picioarelor. Ca natura ne-a inzestrat cu picioare lungi, atletice sau cu picioare mai scurte si groase, sunt lucruri pe care nu le putem schimba, insa frumuasetea pielii, lipsa totata a parului si a urmelor inestetice de pe picioare depind, aproape exclusiv, de atentia si consecventa cu care le ingrijim.

Privirile barbatilor iscodesc intotdeauna curios picioarele femeilor, deci ar fi pacat sa nu le dam satisfactie si sa nu ne lasam admirate, fara a ne simti stresate de gandul ca vreun fir rebel crescut intre epilari sau aparut sub piele, ne-ar strica imaginea. Daca vorbim de intimitate, si alte parti ale corpului ar merita o piele mai fina, fara pic de fir de par, spre propriul confort si pentru placerea partenerului.

Grija epilatului periodic nu ne da batai de cap numai pentru zona picioarelor, ci si cand vine vorba de alte parti ale corpului, unde parul nu se da usor batut, cu ceara, crema depilatoare, epilator sau lama. In contextual acesta, epilarea definitiva devine vedeta: cautata, dorita si in atentia permanenta a publicului. Acum, nu se mai vorbeste despre ce tip de ceara ar fi mai bine sa utilizam, ce marca de epilator, ci despre metoda de epilare definitiva cea mai eficienta si potrivita de aplicat.

Pentru cei interesati, clinica SlimArt are deja raspunsul la aceasta intrebare. Cea mai eficienta metoda lasaer pentru epilarea definitiva este Magma. Aclamata de pacienti si recomandata de doctorii din toata lumea, Magma reuseste sa indeparteze parul nedorit de pe corp, definitiv si fara durere, in doar 6-8 sedinte, fara sa lezeze pielea. Suprafata tratata si porii nu vor avea de suferit, iar foliculul de par va fi complet neutralizat. Ce este cu adevarat remarcabil si unic la Magma este faptul ca poate fi aplicat oricarui tip de piele, de la cea mai deschisa la culoare la cea mai inchisa, pe toate zonele corpului, fara riscuri si cu multa precizie. Laserul produce un impuls puternic si concentrat cu care actioneaza exact asupra foliculului de par vizat, distrugandu-l. Lungimea mare de unda si puterea de penetrare fac ca un singur impuls sa indeparteze parului nedorit de pe o portiune mare de piele, eficient si sigur.

Sistemul unic de racire din ansamblul Magma raceste zona asupra careia se lucreaza, nepermitand laserului sa intre in contact direct cu pielea. Acest fapt atenueaza durerea, face inutila folosirea unui anestezic in timpul si dupa operatiune si nu produce daune pielii. Cea mai severa reactie la tratament ar fi aparitia de mici pete rosii in jurul zonei tratate, uneori inflamatii usoare sau basicute, insa toate vor disparea la cateva ore de la incheierea sedintei. Puse in balanta, rezultate si aceste mici reactii normale ale organismului, cu siguranta vor atarna mai greu rezultatele finale.

Nu uita: picioarele frumoase sunt picioarele epilate perfect, iar pentru o astfel de perfectiune ai nevoie de MAGMA si SlimArt.

Comentarii

comentarii

Un Comentariu
  1. fiica..mea.se confrunta,,,cu…problema…pilozitatii..excesive..pe..picioare..brate..si…abdomen…lucru.care..ii…cauzeaza…..multe..probleme…de…relationare….cu..atat..mai..mult..cu..cat..are..si..3..cicatrici..pe..burta..de..la..3..operatii..avute..in..copilarie…Din..pacate…starea..financiara..nu-mi..permite..s-o..ajut….asta..e…nu..avem..ce..face…desi..este//o//fata..frumoasa..si..foarte..cuminte…are..25..ani…

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50